23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fra catering-leverandør til køddistributør

Emborg Catering skifter navn til Emborg Meat. Forandringen skal markere, at virksomheden har ændret strategi fra lokal catering-leverandør til rendyrket køddistributør.




Fire nye medarbejdere













Betjener kunder i hele landet











Emborg Catering Aps har de seneste år gennemført et væsentligt strategiskifte og er nu klar til udelukkende at distribuere kødprodukter til industri, slagtere, supermarkeder, hoteller og restauranter i hele Danmark. Emborg har i den forbindelse ansat fire nye kødspecialister til at varetage salgsopgaverne i den nye organisation. Heriblandt er erfarne detailslagtere og kødtradere. - Detailviden på slagterniveau kombineret med 20 års erfaring med trading world-wide skal sikre, at Emborg Meat bliver et effektivt salgs- og importbindeled mellem slagterier og slutbruger. Vi kan servicere kunder fra 1 kasse kød og op efter, lyder det fra Emborgs ejer, Jacob Emborg. - Vores lagerkoncept spænder fra de konkurrencebetonede produkter som 90/10-småkød til højkvalitetsudskæringer i kalve- og oksekød, supplerer han. Emborg Meat har etableret et logistikcenter med køle- og frysefaciliteter i Aalborg, hvorfra 4 kølebiler betjener kunder i hele landet.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.082