Fra catering-leverandør til køddistributør
Emborg Catering skifter navn til Emborg Meat. Forandringen skal markere, at virksomheden har ændret strategi fra lokal catering-leverandør til rendyrket køddistributør.
Fire nye medarbejdere
Emborg har i den forbindelse ansat fire nye kødspecialister til at varetage salgsopgaverne i den nye organisation. Heriblandt er erfarne detailslagtere og kødtradere.
- Detailviden på slagterniveau kombineret med 20 års erfaring med trading world-wide skal sikre, at Emborg Meat bliver et effektivt salgs- og importbindeled mellem slagterier og slutbruger. Vi kan servicere kunder fra 1 kasse kød og op efter, lyder det fra Emborgs ejer, Jacob Emborg.
- Vores lagerkoncept spænder fra de konkurrencebetonede produkter som 90/10-småkød til højkvalitetsudskæringer i kalve- og oksekød, supplerer han.
Betjener kunder i hele landet
Emborg Meat har etableret et logistikcenter med køle- og frysefaciliteter i Aalborg, hvorfra 4 kølebiler betjener kunder i hele landet.