23948sdkhjf

Fra catering-leverandør til køddistributør

Emborg Catering skifter navn til Emborg Meat. Forandringen skal markere, at virksomheden har ændret strategi fra lokal catering-leverandør til rendyrket køddistributør.
Emborg Catering Aps har de seneste år gennemført et væsentligt strategiskifte og er nu klar til udelukkende at distribuere kødprodukter til industri, slagtere, supermarkeder, hoteller og restauranter i hele Danmark.

Fire nye medarbejdere
Emborg har i den forbindelse ansat fire nye kødspecialister til at varetage salgsopgaverne i den nye organisation. Heriblandt er erfarne detailslagtere og kødtradere.

- Detailviden på slagterniveau kombineret med 20 års erfaring med trading world-wide skal sikre, at Emborg Meat bliver et effektivt salgs- og importbindeled mellem slagterier og slutbruger. Vi kan servicere kunder fra 1 kasse kød og op efter, lyder det fra Emborgs ejer, Jacob Emborg.

- Vores lagerkoncept spænder fra de konkurrencebetonede produkter som 90/10-småkød til højkvalitetsudskæringer i kalve- og oksekød, supplerer han.

Betjener kunder i hele landet
Emborg Meat har etableret et logistikcenter med køle- og frysefaciliteter i Aalborg, hvorfra 4 kølebiler betjener kunder i hele landet.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125