23948sdkhjf

Emballagedirektør i drømmeland efter fusion

Hollændere overtager sjællandsk succesfirma
Emballagevirksomheden Scandinavian Packaging med adresse i Borup på Sjælland er blevet fusioneret ind i den hollandske Novio Packaging Group, der nu ejer 100 procent af aktierne

Scandinavian Packaging har hidtil været ejet af Hanne Zinck og Bjarke Arlø, der overtog virksomheden i 2008, og som siden da har haft stor succes med at fremstille og sælge blandt andet plasticflasker. Regnskabet for 2017 viser et overskud før skat på 4,4 millioner kroner, hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før.

Hanne Zinck og Bjarke Arlø fortsætter med at lede Scandinavian Packaging, som også bliver på den hidtidige adresse i Borup.

- At være i stand til at fortsætte den positive udvikling af vores virksomhed, og samtidig have støtten fra Novio Packaging Group, er en drøm, der går i opfyldelse, siger driftsdirektør Hanne Zinck i en kommentar til fusionen.

Administrerende direktør Bjarke Alrø supplerer med at pege på, at Novio Packaging Group har masser af nye produkter, som Scandinavian Packaging næsten ikke kan vente med at introducere til sine skandinaviske kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078