23948sdkhjf

Tenax Sild og Launis fusionerer

Produktionen i Nordjylland fortsætter
Familierne bag to af Danmarks traditionsrige fiskevirksomheder, Tenax Sild i Nyborg og Launis i Ålbæk syd for Skagen, har besluttet at lægge aktiviteterne vedrørende sild, fiskefrikadeller, kaviar og paté sammen. Tenax Sild bliver det fortsættende selskab, oplyser de to parter.

Tenax Sild har således med virkning fra 1. maj overtaget de nævnte aktiviteter fra Launis, der fortsætter udelukkende med rejer og røgvarer.

- Sammenlægningen vil skabe en virksomhed, der vil være Danmarks absolut største inden for sildeforædling og fiskefrikadeller, og som vil kunne matche de krav, der i dag stilles fra detailhandlens og foodservice-operatørernes side i form af innovation, kvalitetssikring og leveringsdygtighed, konstaterer Tenax Sild og Launis.

Afgørende med Ålbæk
- For Tenax Sild har det været vigtigt at udbygge vores position på det danske og udenlandske marked for kvalitetssild, fiskefrikadeller, kaviar og paté. Med den nye konstellation er jeg sikker på, at vores strategi om at vokse inden for detail og foodservice vil lykkes, siger Michael Pedersen fra Tenax Sild.

Launis-ejer Gert Nielsen fastslår, at det giver god mening at slå de to virksomheder sammen.

- Vores virksomheder danner tilsammen en helhed. Det har været et afgørende punkt i min beslutning, at Tenax Sild ønsker at fortsætte produktionen i Ålbæk, siger han.

I forbindelse med overtagelsen træder Gert Nielsen ind i ejerkredsen og bestyrelsen for Tenax Sild. Anette Ladefoged fortsætter som virksomhedens administrerende direktør.









Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078