23948sdkhjf

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen
Hanegal-fabrikken i Haderslev er for lille, selv om den er på 4.000 kvadratmeter. For lille til at rumme den enorme vækst på færdigretter, som ledelsen ser i den nære fremtid, og som allerede er i fuld gang.

I begyndelsen af året meldte Hanegal derfor ud, at en ny, særlig færdigret-fabrik er på vej, helst i Haderslev. Men der er stadig en del arbejde at gøre, før der kan tages en endelig beslutning om placeringen, fortæller bestyrelsesformand Thomas Bagge Olesen.

- Det korte af det lange er, at der ikke er truffet en beslutning. Men vi har et klart ønske om at bygge så tæt som muligt på vores nuværende adresse. Vi skal bruge en bygning på 1.000 kvadratmeter, og med plads til at udvide til det dobbelte, siger han.

Indtil nybyggeriet står klar, handler det for Hanegal om at optimere flowet i de nuværende rammer - et flow, som omfatter flere og flere produkter, ikke mindst hvad angår færdigretter.

I sidste måned lancerede Irma således otte nye færdigretter, der bliver produceret hos Hanegal, og også hos Dagrofa og Dansk Supermarked tog man nyheder fra Hanegal på hylderne. Langt det meste handlede om færdigretter og nye grillpølser.

- Ja, tre kæder ramlede sammen, så vi havde 25 produktlanceringer på en uge. Det gør vi ikke én gang til - så går jeg i strejke, bemærker direktør Cees Kuypers med et trods alt overbærende smil på læben.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078