23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ gør klar til at udvide

Pladsmangel i Kværs har flyttet arbejdspladser sydpå
Gråsten Fjerkræ har pladsmangel i Kværs, hvor fjerkræleverandøren derfor pønser på flere kvadratmeter.

I 2016 beskæftigede Gråsten Fjerkræ omkring 20 medarbejdere i Kværs og cirka 250 syd for grænsen. I 2017 var antallet i Kværs reduceret til 13, idet pladsmanglen gjorde det nødvendigt at flytte arbejdspladser til Tyskland, oplyser bestyrelsesformand Gunder P. Jensen.

-Pladsen i Kværs er trang, og vi er i gang med planlægningen af en større udvidelse, så vi kan flytte noget af produktionen tilbage til kommunen, siger Gunder P. Jensen. Han understreger samtidig, at man fortsat investerer i produktionen af økologiske kyllinger og ænder syd for grænsen.

Det seneste regnskab fra Gråsten Fjerkræ viser et overskud efter skat på 1,3 millioner kroner - næsten en tredobling i forhold til de 496.000 kroner året før. Bruttofortjenesten blev på 6,2 millioner kroner mod 5,6 millioner i 2016.

Farvel til discountkunder
- Vi er tilfredse med resultatet. Det viser, at det er rigtigt at satse på at levere kvalitet. Det efterspørger forbrugerne. I 2017 har vi derfor sagt farvel til enkelte samhandelspartnere, for hvem det udelukkende handler om laveste fællesnævner, prisen, og ikke en høj kvalitet. Den form for discount er ikke os, siger Gunder P. Jensen.

Han lader forstå, at Gråsten Fjerkræ ikke forventer et tilsvarende stort overskud i år.

- Vi vil i år vil investere kraftigt i shop-i-shop-løsninger til den del af detailhandelen, der tænker nyt og vil kvalitet inden for fjerkræ. Vi er i Mad & Vin hos Magasin på Kongens Nytorv i København og i SuperBrugsen i Gråsten. Den tredje shop-i-shop åbner i løbet af efteråret, oplyser bestyrelsesformanden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125