23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Lavpris-sushi bliver landsdækkende

Dyne-Larsens søn har den seneste tid åbnet fem lavpris sushi-restauranter i København, hvor robotter laver al arbejde i køkkenet . Nu skal kæden være landsdækkende.

I marts åbner restaurant nummer seks og Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg ,har ambitioner om inden længe at gøre kæden landsdækkende og ekspandere videre i Skandinavien. Det skriver Berlingske Business.

Jacob Brunsborg er bestyrelsesformand i selskabet Don & Don DK, der står bag den nye sushi-kæde. Jysk-arvingen har kopieret sin fars Jysk-koncept, hvor prisen først og fremmest er et afgørende paramter.

- Sushi har slet ikke toppet endnu og bliver ved med at vokse de næste mange år, siger Jacob Brunsborg til Business.

I første omgang satser Don & Don på at åbne 10-12 restauranter i hovedstadsområdet. Herefter kommer turen til Fyn og Jylland, og Jabob Brunsborg lægger ikke skjul på, at Norge og Sverige er inde i billedet herefter.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.06