23948sdkhjf

FoodTech sætter viden på menuen

Messen i Herning omdanner i år den ene messehal til Tech City

Det kræver viden at producere, og det kræver viden at forbedre og optimere sine processer.

Det er baggrunden for et nyt tiltag på årets FoodTech-messe, som afholdes 13.-15. november i MCH i Herning.

Her vil messehal F været omdannet til Tech City, hvor målet er at skabe et innovativt og kreativt miljø, hvor produktionsfolk mødes med vidensfolk for på den måde at tænke nye tanker og udvikle nye idéer til at få løst nogle af de udfordringer, som fødevareindustrien står overfor.

MCH oplyser, at Tech City vil byde på vidensinstitutioner som for eksempel teknologiske institutter, undervisningsanstalter og virksomheder, der er aktive inden for forskning og udvikling - men der bliver også plads til både startups og velkendte brands.

- Formålet med Tech City er at skabe et innovativt og kreativt miljø, der samler viden og sætter fokus på de nyeste teknikker indenfor branchen. Her får fagfolk rig mulighed for at dele ud af deres viden, netværke og gå i dialog om konkrete udfordringer samt fremtidens løsninger, siger John Dørr Jensen, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Viden fra flere fronter 
Tech City breder sig over mere end 5.000 kvadratmeter, og det bliver muligt at hente viden fra blandt andet konferencer, seminarer og debatter, hvor emnerne spænder lige fra nye produktionsteknologier og digitalisering til cirkulær økonomi og fødevaresikkerhed.

- Sideløbende med de mange aktiviteter bliver der også mulighed for at følge med i innovationskonkurrencen ’FoodTech Challenge & InnovateFood.dk’, hvor en række førende virksomheder og leverandører til fødevareindustrien stiller udfordringer, som særligt udvalgte hold af studerende skal give løsningsforslag til. Samtidig vil en række eksperter komme med nye perspektiver og forskningsresultater på udfordringerne, siger John Dørr Jensen.

Tech City arrangeres i et samarbejde mellem MCH Messecenter Herning, Danish Food Cluster, Maage og Foodjob Nordic.

FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareindustrien. Til årets messe forventer arrangørerne cirka 300 udstillere og 10.000 gæster.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063