23948sdkhjf

25 pubs giver brødre milliongevinst

Og nu vil The Old Irish Pub til udlandet
Brødrene Kristian og Peder Blak fra Roskilde har på få år skabt Danmarks største, familieejede pubkæde - The Old Irish Pub, der er oppe på 25 pubs rundt omkring i landet.

Sidste år begyndte det for alvor at blive en god forretning: Overskuddet blev mere end femdoblet og landede på 7,5 millioner kroner.

Det har givet brødrene mod på endnu flere pubs, og nu vil de også til udlandet.

- Old Irish Pub driver sin virksomhed ud fra moderne tanker og strategier. Vi har i løbet af 2017 fulgt vores strategi om, at vi skal være tilstede i alle de største byer i landet.

Et eller flere nabolande

- I 2018 vil selskabet videreudvikle strategien, og forventer at kunne åbne endnu tre pubs i Danmark. Samtidig ønsker vi at forberede os på etablering i et eller flere nabolande. Næste skridt i denne udvikling bliver at tilpasse organisationen til dette, skriver ledelsen i sine bemærkninger til 2017-regnskabet.

På den baggrund har Old Irish Pub her i foråret omdannet selskabet fra ApS til A/S og i den forbindelse nedsat en professionel bestyrelse, som kan være med til at styrke både drifts- og strategiudviklingen.

Bestyrelsen skal også medvirke til, at "der iværksættes analyser af markedsforhold mv. i de lande vi overvejer at etablere os i", står der i regnskabet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094