Køkkenchefen blev juicemester

| Af Eskil Mann Sørensen | Tip redaktionen om en historie

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Han har let til smil, og han kan godt lide at lave det, han laver.

Leslie Lundehøj Jørgensen, 45 år, er produktudvikler hos Rynkeby Foods. Han har ansvaret for Rynkebys Bramhults-serie af friskpressede juicer, først og fremmest appelsinjuice. Det er ham sammen med kvalitetsafdelingen, der sørger for, at der bliver brugt den rigtige blanding af appelsiner fra flere kontinenter til at give en rig appelsinsmag til juicen.



Han er uddannet kok og arbejdede i en årrække på flere kendte restauranter, blandt andet Kolding Fjord, og han blev køkkenchef for restauranten på Grand Hotel i Odense i en ung alder.

- Jeg arbejdede seks-syv år som udlært kok. Så stiftede jeg familie, og jeg fik også lyst til at prøve noget andet. Derfor startede jeg på uddannelsen til procesteknolog, fortæller han.

Uddannelsen førte til udviklerjobs først hos Mac Baren Tobacco og siden hos Rynkeby Foods.

- Det er meget, meget spændende at være udvikler. Jeg har berøring med produktion, markedsføring, salg og indkøb. Så jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har skiftet løbebane.

- Jobbet her passer også godt med min kokkebaggrund. Jeg har en god viden om, hvilke smage, der spiller godt sammen, som jeg kan bruge i jobbet, siger Leslie Jørgensen.

Ud over den friskpressede Bramhults-serie, så er han også udvikler på Go’ Morgen-produkterne og på en række limonader.

- Jeg har blandt andet udviklet en agurkelimonade og en passion-mango-limonade, som vi snart lancerer på det svenske marked.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

Nyhedsbrev

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Online Avis Arkiv

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Løgismose Meyers fyrer topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Sjællandsk bryghus truet af fallit

Kaffekæden Riccos udskyder udlandsplaner

Vestfrost skal have ny direktør

Ny teknologi skaber bedre fødevaresikkerhed

Ugens grin: En rigtig sælger

Succesfuld chokolademager udvider med fabrik i Aarhus

Innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Vestjysk bryghus konkurs

Salg af bryggeriet er trukket ud - nu har kreditorerne mistet tålmodigheden

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiAir sørger for alt

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Endnu en ERIKKILA SPARTAN traverskran er leveret til en kunde

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Hør godt efter her …

Process Engineering A/S er blevet certificeret!

ZF Danmark fører NIDEC Shimpo

Seminar om effektiv og sikker datahåndtering d. 2/10 hos IDA

Westrup A/S i Slagelse har fået forvandlet lagerplads til stort modulopbygget værkførerkontor

Den intelligente rottefælde

HN Group A/S tager ansvar og uddanner lærlinge

Uhing EasyLock ® - Manicus Teknik

EUs afhængighed af russisk gas skaber bekymring

Mave & Hjerte er vejen til innovation hos Peter Larsen Kaffe

Kursus: IATF 16949:2016 Specialist (dansk)

Ejerskifte i Lisco Analytical Juli 2018

Ny støjsvag robust olie-fri OF302-25BQ2 JUN-AIR kompressor

Opførelse af nyt frysehus på Aarhus Havn

PALOMAT® udvider marketingteamet

Fordelene ved hele kyllinger

Automatik 2018 bød på masser af nærvær, relationer og ny viden

Send til en kollega

0.324