23948sdkhjf

Stauning Whisky fejrer nybyggeri med musikfestival

Direktør blev nærmest presset til at lancere noget stort
Egentlig havde folkene bag Stauning Whisky i Vestjylland bare tænkt sig at holde et forholdsvis afdæmpet arrangement for leverandører og forretningsforbindelser, når de i august markerer, at deres splinternye destilleribygninger er færdige.

Men nu bliver der i stedet tale om en fest for fulde omdrejninger med en indlagt musikfestival 25. august, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Avisen fortæller, at direktør Alex Munch af rigtig mange mennesker har ladet sig overbevise om, at der skulle holdes noget stort.

Og selv om der egentlig ikke rigtig var penge til et stort arrangement på marketingbudgettet, legede han med tanken.

- En aften så jeg på Facebook, at sangerinden Pernille Rosendahl skulle på turné til sommer. Jeg ved, at hun godt kan lide whisky, så jeg skrev, lidt for sjov, om hun ikke kunne tænke sig at komme til Stauning og synge i forbindelse med vores åbning. Hun skrev hurtigt tilbage, at hun kun godt kan lide Stauning Whisky og gerne ville komme, hvis det kunne lade sig gøre. Så jeg fik en aftale i stand med hendes manager, fortæller Alex Munch til dagbladet.

Der kommer også andre, mere ukendte bands og jazzmusikere, så der alt i alt bliver tale om Stauning Whisky Musikfestival - komplet med madboder, cocktailbar og salg af øl fra lokale bryggerier.

Prisen for at deltage bliver 100 kroner - og 200 kroner, hvis man også vil have whiskysmagsprøver.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141