23948sdkhjf

Ni produkter kæmper om hyldeplads hos Coop

79 ville være med - eksperter har udvalgt finalefeltet til Produktprisen 2018

Ni lokale produkter er udvalgt til at dyste om Produktprisen 2018, der er et samarbejde mellem dagligvarekoncernen Coop og kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Det er ifølge Coop lutter produkter, som med en god historie, en særlig råvare og en unik oprindelse kan give forbrugerne nye og spændende smagsoplevelser.

- Formålet er at påskønne innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter inden for mad, drikke og konfekture og være med til at synliggøre gode eksempler på, hvordan innovation og nytænkning kan betyde alverden for et lokalt produkt, konstaterer Coop.

Et ekspertpanel bestående af blandt andre topkokkene Thomas Rode, Francis Cardenau og Mikkel Maarbjerg samt kogebogsforfatter Trine Hahnemann har smagt og testet 79 indsendte produkter – og nu er ni finalister altså udvalgt, med tre produkter i hver af kategorierne mad, drikke og konfekture.

Finalefelterne ser således ud:

Mad

Syltede, umodne havtorn fra Høstet
Bacon fra Folkets Madhus
Lihmskov Extra 24 mdr. fra Grand Fromage

Drikke
Red Hemp fra Møllerup Brands
Swizzle, New Nordic fra Læsk
Samsø Valnød Fadlagret likørsnaps fra Samsø Bær

Konfekture
Æblegranulat fra Vesterhavsmost
Pålægschokolade med stjerneanis, lakridsrod og havsalt fra Svenningsen Chocolatier
Lakrids Limbo fra Lille Isfabrik

De tre vindere af Produktprisen 2018 - en i hver kategori - får hver en kontant præmie på 5.000 kroner, møde med Coop om fremadrettet samarbejde, mulighed for at testsælge finaleproduktet i tre lokale Coop-butikker samt omtale på Coops og Sol over Gudhjems sociale medier.

Finalerunden foregår som led i den officielle afvikling af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem på Bornholm 23. juni.







Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Nyhedsbrev

Skare vil udvide sin kødfabrik

Online Avis Arkiv

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

Slagteri inviterer indenfor

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

700 æsker romkugler på en måned

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

Send til en kollega

0.528