23948sdkhjf

Tulip køber hollandsk baconspecialist

Med købet af Baconspecialist Zandbergen i hollandske Haarlem skruer Danish Crown og datterselskabet Tulip Food Company gevaldigt op for baconforretningen.

Bacon har været en stor del af Tulips DNA siden 1912, og nu skrues der yderligere op, eftersom virksomheden har købt den hollandske Baconspecialist Zandbergen.

- Tulip Food Company har som en klar målsætning i 4WD-strategien at udvikle baconforretningen, og med opkøbet af Baconspecialist Zandbergen intensiverer vi indsatsen. Baconspecialist Zandbergen er en 100 procent dedikeret bacon-producent, som gennem en årrække har været inde i en meget positiv udvikling med en flot organisk vækst, som vi ønsker at videreudvikle, siger group CEO i Danish Crown Jais Valeur i en pressemeddelelse.

Brødrene Erik og Robert Zandbergen sælger selskabet Baconspecialist Zandbergen til Danish Crowns datterselskab Tulip Food Company, og i det hollandske er der ligeledes stor tilfredshed med aftalen.

- Vi ser mange store fordele og spændende synergier, for som en del af Tulip får vi langt bedre muligheder for at tilbyde en udvidet og meget interessant produktportefølje og komme endnu tættere på vores kunder og forbrugere i Benelux, siger Robert Zandbergen, som sammen med sin bror Erik og den øvrige ledelse fortsætter i virksomheden.

Baconspecialist Zandbergen er stiftet i 1984, og både produktionsfaciliteter og administration er placeret i Amsterdam-forstaden Haarlem. Virksomheden er i gang med en større udvidelse, som øger kapaciteten yderligere og ruster produktionen til at imødekomme fremtidens kundeønsker endnu bedre.

- Vi vil naturligvis fastholde og udbygge styrkerne i selskabet og samtidig sørge for at få Tulips kompetencer inkorporeret. Alt i alt har vi meget store forventninger til Baconspecialist Zandbergen, for bacon er et område, som stadig er i vækst på tværs af markeder til alle måltider og ind imellem - alle elsker bare bacon, slutter Jais Valeur.

Transaktionen afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111