23948sdkhjf

Naturli’ Foods fortsætter eksporteventyr

Nu rykker det falske kød til England

Kølediskene blev tømt hurtigere, end de kunne nå at blive fyldt op, da Naturli’ Foods ved årsskiftet præsenterede danskerne for Naturli’ Hakket, og 121.000 kilo af den plantebaserede kød-erstatning er siden sat til livs.

Nu er Naturli' Foods klar til at bringe nyheden ud på tallerkenerne i England, hvor hvert fjerde aftensmåltid ifølge virksomheden allerede er enten vegetarisk eller vegansk.

13. juni præsenteres produktet med navnet Minced ved et lanceringsevent på den danske ambassade i London - og for den almindelige forbruger kan det findes i køledisken i Sainsbury’s 400 butikker landet over fra 27. juni.

- Det er ikke bare i Danmark og England, at befolkningen har besluttet sig for, at de vil have langt flere plantebaserede retter. Indkøbere fra supermarkeder verden over kontakter os for at få vores plantebaserede fars i deres kølediske. Vi har allerede lanceret i Tyskland og Sverige, og England var et oplagt næste marked, siger direktør i Naturli’ Foods Henrik Lund.

- Baggrunden for den store efterspørgsel er, at der er tale om en ægte fødevareinnovation, som internationalt giver genlyd. Det er første gang, at forbrugerne kan få en fars, som er lavet udelukkende af planter. Det ligner hakket oksekød, smager som hakket oksekød, ligger i køledisken ved siden af hakket oksekød og kan erstatte hakket oksekød i alle retter, tilføjer han.

Naturli' Foods forventer at afsætte en halv million pakker Minced det første år i England. Prisen bliver også i England på niveau med hakket oksekød.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kæmpeprojekt: Her vil To Øl brygge mange øl

Bryggeri køber kæmpestor Orkla-fabrik

Dencon dykker på bundlinjen

Næsten 9.000 besøgte FoodTech

Og prins Joachim fik smagt på mejeriprodukter

Danish Crown giver Kurt Beier otte uger mere

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Først kun flæskesvær - nu også mejerier og fisk

Jysk foodtech-virksomhed har sågar også kig på slikbranchen

Online Avis Arkiv

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Årets danske bryggeri skal findes

22 innovative, konservative, nyskabende og klassiske, danske bryggerier fra hele landet er med i slutfeltet, der kæmper om at blive Årets Danske Bryggeri 2018

Amazon vil sætte skub i online fødevaresalg i Danmark

Ingrediensboss: Det er ikke filantropi – det er penge

1

Døde kakerlakker i bagerbutik

Sun Lolly-producent køber op i Kina

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Hartmann vokser på kerneforretningen

Smartbake: Patent giver ro i maven

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Slut med vegansk danser-restaurant

Rigmand er købt ud af juicefirma

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

Se alle Medlemmernes egne nyheder

En kunde på Færøerne manglede et farvebånd, til en over 20 år gammel printer

INOXPA siger tak for besøget på FoodTech 2018

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hewikut afholder reception i nye lokaler

Invitation til seminar om 3D - laserscanning

Korrosionsbeskyttelse og to-trins-keglehjulsgear

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen

Undgå dyre og forstyrende driftstop

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorrobotterne indtager dine processer – vær på forkant med fremtiden nu

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

Mobile salgsboder til København Zoo

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineeri...

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejneko...

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Send til en kollega

0.244