23948sdkhjf

Passioneret ismand skummer fløden på vegansk satsning

Leg med ingredienserne er blevet en god forretning for et ismejeri i Thy

Is helt uden mælk, fløde og æg, altså is af den veganske salgs er et hit for Ismejeriet Thy. Det skriver TV Midtvest. 

Claus Sørensen startede legen med ingredienserne og den veganske is på baggrund af et kundeønske. Til hans overraskelse var smagen bedre, og derfor har han gjort det til sin mission at få den veganske is ud til flest muligt, forklarer han. 

- Når man har sagt is, så har man også sagt fløde, men jeg vil bare gerne knække den kode, som siger, at vi kan lave mindst ligeså god is uden fløde. Og det lader til, det er lykkes godt. Før havde vi i hvert fald travlt, men nu har vi rigtig travlt, siger Claus Sørensen, passioneret ismand og indehaver af Ismejeriet Thy, til TV Midtvest. 

Sammen med ismejeriets to ansatte fremstiller han 10.000 bøtter med den flødeløse is om dagen. Alt sammen ryger afsted til detailkædernes lagre.  

Adgang til isens rent veganske ingredienser kræver dog lidt mere end ellers. Fx henter ismejeriet specialfremstillet vegansk fodge-karamel i Frankrig.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063