23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Arla i Danmark

Peter Giørtz-Carlsen vender tilbage til Arla og jobbet som direktør for mejeriets danske forretning.
Den nye man i spidsen for Arla på det danske marked bliver 37-årige Peter Giørtz-Carlsen. Han tiltræder stillingen d. 9. maj.

Han afløser Lars Aagaard, der har valgt at stoppe som direktør Arla i Danmark på grund af sygdom. Han har bestredet jobbet siden 2007, og vil fortsat løse opgaver for koncernledelse i det omfang helbredet tillader det.

Ny chef med stort kendskab til virksomheden
Arlas nye direktør i Danmark er godt bekendt med virksomheden. Peter Giørtz-Carlsen, kom til Arla Foods i 2005 som leder af Corporate Strategy, hvor han blandt andet var med til at udvikle koncernens ”Strategi 2015”. I 2008 tiltrådte han stillingen som direktør i Arla Foods’ datterselskab Cocio Chokolademælk, hvor han blandt andet indgik en aftale med Starbucks om produktion, markedsføring og distribution på en række europæiske markeder.

I august sidste år valgte Peter imidlertid at sige ja til et job hos Bestseller i Kina, men til maj er han tilbage i Arla.

- Det er en helt unik chance at få lov at stå i spidsen for Arla på det danske marked, og det tilbud kunne jeg naturligvis ikke sige nej til. Jeg er dog også ydmyg i forhold til at løfte arven efter Lars. Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Lars i hans rolle som bestyrelsesmedlem i Cocio, og jeg ved, at Lars er en meget kompetent og vellidt chef. Jeg glæder mig til opgaven og til at lære hans organisation at kende, siger Peter Giørtz-Carlsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094