23948sdkhjf

Madklubben kaster millioner af sig

| Af Redaktionen/bda | Tip redaktionen om en historie

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

2017 har økonomisk været en festmiddag for ejerne af restaurantkæden Madklubben. 

Der er kommet betydeligt mere smør på brødet, da overskuddet er mere end firdoblet for kæden, der blandt andet tæller restauranter under eget navn og nyere skud på stammen som Alabama Social og Bistro Royal.

Det viser regnskabet for 2017, der netop er offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

- 2017 har været endnu et godt år for Madklubbens restauranter, og årets omsætning, som resultat, er rigtig tilfredsstillende, skriver kæden kortfattet i sit regnskab.

2016 bar præg af, at mange restauranter blev renoveret, og der blev investeret i organisationen for at gøre den mere effektiv, når det kom til styring og indkøb.

Sidste år har til gengæld budt på flere restaurantåbninger og en betydelig forbedring af tallene i regnskabet.

Bruttofortjenesten - resultatet efter basale udgifter som råvarer - steg til 103,2 millioner kroner fra 89,9 millioner kroner i 2016.

Og nettoresultatet - de penge, der er tilbage når alle regninger er betalt - blev mere end firdoblet til 16,1 millioner kroner fra 3,0 millioner kroner i 2016.

Det på trods af, at 2017 har budt på stor vækst. Lønudgifterne er steget med mere end 10 millioner kroner til 74,9 millioner kroner, og antallet af ansatte målt på fuldtidsansatte steg til 248.

Stifteren og manden bag Madklubben, Ander Aagaard, startede konceptet i 2007 efter et brud fra kæden Cofoco. Siden da er Madklubbens koncept med mad til overkommelige priser blevet en stor succes.

Kæden havde ved udgangen af 2017 små 20 restauranter, og i 2018 har den ekspanderet ud af København til Aarhus.

Den har samtidigt gjort sin ejer velhavende. I 2017 steg egenkapitalen til 63,7 millioner kroner fra 47,7 millioner kroner året før.

Kilde: /ritzau/


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Nyhedsbrev

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Online Avis Arkiv

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

Slagteri inviterer indenfor

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

700 æsker romkugler på en måned

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

Send til en kollega

0.211