23948sdkhjf

MadX’ direktør fundet

Det bliver Judith Kyst, som skal stå i spidsen for at bringe Danmark helt op i madens superliga.
Judith Kyst kommer fra en stilling som generalsekretær i Fairtrade, hvor hun har været med til at skabe og udviklet mærket til den succes, det er i dag.

Hun skal fremover bruge sine erfaringer med forretningsudvikling, kommunikation og netværksskabelse til at skabe og opbygge MadX fra bunden og sætte dagsordenen for madhuset.

- Det er et kæmpe privilegium at få lov til at stå i spidsen for dette fantastiske projekt. MadX er for mig at se den helt rigtige satsning på det helt rigtige tidspunkt. Der er stor fokus på fødevarekvalitet, innovation og sundhed i Danmark og ekstremt mange dygtige mennesker og institutioner på banen. MadX har alle muligheder for at blive omdrejningspunktet og drivkraften i at gøre Danmark til bannerfører for fremragende madkultur i både ind- og udland, siger Judith Kyst.

MadX placeres i Roskilde med en filial i Hirtshals med fokus på fisk, og det forventes, at direktøren kan flytte ind i midlertidige lokaler per 1. april 2011.

Regeringen har afsat en grundbevilling på 15 millioner årligt til MadX. Den offentlige bevilling forventes suppleret med ekstern finansiering.
Læs mere om: MadX
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109