23948sdkhjf

- Det er dybest set, fordi vi har medvind på cykelstien

M-Comp har solgt lokalerne i Hedensted og er rykket til Horsens

Udviklingen går den rigtige vej for M-Comp, der blandt andet producerer terminaler til fødevareindustrien, og som netop er flyttet fra Hedensted til nye omgivelser på Kometvej i Horsens. 

Lokalerne i Hedensted blev solgt, da muligheden bød sig. Nu vil distributøren af elektronikmoduler til industrien så udnytte det større og mere branchespecifikke netværk i industriområdet i det sydlige Horsens. I tilgift er der også bedre logistiske forhold, lyder det om den nye placering.

Alt sammen skal være med til at skubbe på den ekspansion, firmaet har godt gang i, fortæller M-Comps administrerende direktør, Chrestine Nordberg-Hansen: 

- Det er dybest set fordi der medvind på cykelstien, siger hun til Food Supply.

Bedre plads til udviklingen
Fremgang er der i alle forretningsben. Komponentforretningen kører, det samme gør udvikling og produktion af terminaler og displays til fødevareindustrien, og også på transportområdet sker der spændende ting.

Til transportkunder er man for alvor ved at sælge en ny HUB til køretøjer ind på markedet. Den kan indgå i alle sammenhænge, hvor en virksomhed har brug for at kommunikere med kørende enheder: Busselskaber, renovation, transport af alle slags og mange andre steder.

Nye produktioner som data-HUBen til køretøjer er der nu også bedre rammer til:

- I vores nye lokaler får vores udviklingsafdeling mere plads og dermed endnu større mulighed for at igangsætte flere projekter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109