23948sdkhjf

Vilde iværksættere tester fødevarer på Food Festival

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Vilde iværksættere udvalgt til ”testlaboratoriet” på Food Festival

Automatmad, insektkød, frisk glutenfri brød og fremtidens is. Det er nogle af de produkter, som skal være med til at trække publikum til årets udgave af Food Festival i Aarhus i dagene 7.-9. september.

Produkterne dukker op i festivalens såkaldte testlaboratorium hvor gæsterme ifølge arrangørerne skal "udfordre otte vilde virksomheder og deres produkter".
Det nye område på festivalen hedder Innofood @ Food Festival.

Jacob Rybov fra Gastroform, som har skabt en robot, der kan tilberede frisk mad lige foran næsen på publikum, er blandt de virksomheder, der har fået en testplads:

- For mig er det vigtigt at finde ud af og opleve, hvordan forbrugerne tager imod automatiseret madlavning – hvad synes de om, at en robot steger en steak for dem? Hvad tænker de om selve robotten og hygiejnen? At kunstig intelligens erstatter kokkens kundskaber? Og med 30.000 madinteresserede mennesker samlet er det et ideelt sted at tage dialogen, siger Gastroform-grundlæggeren.

En anden udvalgt virksomhed, insektvirksomheden Wholi Foods, der også er kendt for at have vovet sig ind i DRs Løvens Hule med sine insektbarer, medbringer på festivalen insekter i et andet format, der minder om kød. "Manna”, som virksomheden selv kalder det, er lavet på 60 procent insekter og har en konsistens, der minder om halloumi-ost.

- Forbrugerfeedback er afgørende, når man har at gøre med et absurd produkt som insekter. Og vi er spændt på, hvad forbrugerne siger til vores ”Manna” - konsistensen, udseende og hvilke følelser det vækker. Vi vil rigtig gerne fortælle forbrugerne om alle de gode egenskaber, insekter har som proteinkilde – hvorfor vi skal, og hvordan vi kan bruge insekter i vores madlavning, beretter Malena Sigurgeirsdottir, medstifter af Wholi Foods, der tidligere hed Dare to Eat.

Udover Gastroform og Wholi Foods er følgende seks virksomheder udvalgt til testlaboratoriet på Food Festival:
• Retap
• Kramers Is
• ToftCare
• Plantjammer
• Gyrup Malt
• Nordic Gluten Free Bakery
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vestfyen siger farvel til direktør

Poul Mark stopper efter gensidig overenskomst som administrerende direktør for bryggeriet efter 16 år på posten

Så meget betyder Michelinstjernerne for producenter

Michelin: Her er alle Michelinstjernerne

Nu er der ryddet op hos sjællandsk producent af ingefærshots

Det nye Noma fik to Michelinstjerner

Frellsen tilbage på det sjove chokoladespor

Familievirksomheden fordoblede sit overskud

Nyhedsbrev

Både Flammen og Ilden scorer millioner på grillbuffeter

Online Avis Arkiv

Aarhus gør klar til michelinbrag

Restaurationsbranchen vokser fortsat i hele landet

- Michelins stjerner på vej til hele Danmark

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Ugens grin: En hest efter whiskey

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

1

De laver vand om til vegansk ost

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Tican vil hyre 50 ekstra medarbejdere

Flere grise og mere afsætning i Asien

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

Restauratør venter bare på at gå konkurs

300 nye produkter på Lidls hylder

Tefcold: Vi er totalt ukendte i Danmark

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Nestlé omsatte for 600 milliarder i 2018

Danmark er verdensmestre i forbrug af økologisk mad

Danmark udbygger sit forspring som landet med størst økologisk markedsandel, viser nye globale økotal

Kampen om højtuddannede tager til

Verden er vild med dansk økologi

Fødevarepriser trækker dansk prisniveau op

Coop glad for emballage-stramning

DM i Skills skal tilbage til København

Tenax tilbagekalder sild

Spørg om jura: Skal arbejdsgiver betale behandling af diskusprolaps?

Ejerledelse til salg: Slip roret før du slipper virksomheden

Ejerledelse til salg: En udfordring, der ikke kommer igen

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

Small Batch Brewery bliver større

Danmark får et feta-rap over nallerne

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test sædkvalitet med telefonen

Status på dag 1 på LogiMAT: FANTASTISK

RollDolly fra DT Rullecontainer

Egatec A/S introducerer markedets første industrielle exoskeleton

Nyeste hovedlinjefilter fra SMC giver høj filtrering og er samtidigt en ægte vandudskiller

Hvordan ser det ud, når godt 100 maskinbyggere mødes for at blive inspireret af nye teknologier?

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bell hus fra KTR

Outplacement – en del af det store billede

Mød Bjarne Bauer – det seneste skud på IPW-stammen

Attraktive pakker til fisk og skaldyr

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

160.000 kubikmeter ren luft i timen….

Format skift - Nemt, hurtigt og sikkert!

Mange muligheder med tekstilkanaler

VIFU tager til USA - vil du med?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Professionelle PoE kameraer med IR

Lenze viser intelligente automationsløsninger til intralogistik på LogiMAT 2019

Egatec A/S introducerer markedets første industrielle exoskeleton

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Selvhjælp til din GS1-faktura?

Nyeste hovedlinjefilter fra SMC giver høj filtrering og er samtidigt en ægt...

Send til en kollega

0.169