23948sdkhjf

Unge bliver grydeklar hos erhvervsskoles cateringfirma

Erhvervsskolen Vestjylland oplever fin succes med deres seneste tiltag, der hedder Madleverancen. Der er tale om et lille cateringfirma, der har ansat kokke, slagtere og fleksjobbere, men vigtigst går skolens elever til hånde i køkkenet.

Eleverne får støtte i trygge omgivelser, der kan ruste dem til at komme ud på arbejdsmarkedet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjerne. Madleverancen leverer blandt andet mad til Borris Sports- og Kulturcenter, og man har sagt nej til flere opgaver.

- Produktet skal ikke gå forud for eleverne. Det er det, vi er sat i søen for. At der så er den bonus, at folk kommer og vil købe maden, er med til at give eleverne selvtillid, for det er det, de mangler, siger Claus Tobler, direktør i erhvervsskolen.

Han drømmer om, at Madleverancen kan beskæftige endnu flere og på sigt får en satelitafdeling ude i byen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112