23948sdkhjf

Udvidelse og automatisering på jysk slagteri

Kreaturslagteriet i Aalestrup, Hjalmar Nielsen, fortsætter forbedringerne og bruger nu 5 millioner på automatisk fremføring af de slagtede kreaturer.
Hjalmar Nielsen, kreaturslagteriet i Aalestrup har løbende effektiviseret og moderniseret produktionen, blandt andet ved at installere nye kølerum i 2005 og 2009.

Forbedringerne er et klart udtryk for den fremgang, som har præget slagteriet i en lang årrække:

- Vi har haft konstant fremgang de sidste ti år og har været i stand til at forbedre slagteriet, således at vi i dag slagter dobbelt så mange dyr som midt i 1990erne med det samme antal ansatte, fortæller direktør Lars Andersen, Aalestrup Kreaturslagteri - Hjalmar Nielsen, til Nordjyske.dk.

Hurtigere
Til sommer fortsætter forbedringerne med automatisering af fremføring af de slagtede kreaturer til kølerummet. Det nye maskineri, som følges med en nødvendig udvidelse af bygningerne, koster omkring 5 mio. kr. Arbejdet ventes færdigt i august efter at være installeret hen over sommerferien.

Ud over at give mere flow på slagteriet sparer automatiseringen slagteriets medarbejdere for en række tunge løft.

Kreaturslagteriet i Aalestrup har 30 medarbejdere og får 95 % af de 900 – 1.000 kreaturer, som slagtes om ugen, direkte fra landmændene
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079