23948sdkhjf

Mand forbrændt på Daloon - produktionen kører igen

Fabrikken lå stille i 12 timer efter alvorlig ulykke
Fødevareproducenten Daloons fabrik i Nyborg kører igen i døgndrift, efter at produktionen natten til tirsdag betød blev stoppet som følge af en alvorlig ulykke. En 57-årig medarbejder blev forbrændt på 70 procent af kroppen, da han blev oversprøjtet af varmt vand i forbindelse med arbejde på en desinfektionsmaskine.

Det skriver fyens.dk.

Daloon har sammen med Arbejdstilsynet undersøgt hændelsen, men der er angiveligt ikke fundet nogen fejl på maskinen, som den ansatte brugte. Hverken Arbejdstilsynets pressechef eller Jens Kjær ønsker ifølge fyens.dk at udtale sig om ulykkens detaljer, da de endnu ikke er nået frem til en endelig konklusion.

- Tidligt i morges (tirsdag, red.) tog vi kontakt til psykiatrisk afdeling i Svendborg. De sendte syv psykiatere samt en præst, der ankom klokken 08.30 i morges, for at yde psykisk førstehjælp til de berørte. Det drejer sig primært om de medarbejdere, der også var på arbejde om natten. De har haft både individuelle samtaler og gruppesamtaler med folkene fra Svendborg, siger fabrikschef Jens Kjær til mediet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109