23948sdkhjf

Dagrofa Food Service godt ind i 2011

Optimistiske toner fra Dagrofa Food Service, som forventer at fortsætte sidste års fremgang.
Adm. direktør for Dagrofa Food Service’s to virksomheder Dagrofa S-Engros og Catering Engros, Anette Kreiner, oplever optimisme hos kunderne og forventer, at de to firmaer igen i år kan øge indtjeningen og vinde markedsandele.

- Vi er kommet rigtig godt fra start i det nye år. Det skyldes, at vi får mange nye kunder og vinder markedsandele, siger Annette Kreiner, koncerndirektør i Dagrofa og adm. direktør for henholdsvis Catering Engros og Dagrofa S-Engros, til Børsen.

Koncernens engroshandelsbutikker, Dagrofa S-Engros, omsatte sidste år for små 2,5 mia. kr., en forøgelse på 6 %. Driftsomsætningen voksede ligeledes med 7 mio. kr. til 63 mio. kr.

Catering Engros oplevede også fremgang i omsætningen på 6 % i forhold til 2009 og nåede 1,3 mia. kr. Driftsresultatet (EBITA) var 28 mio. kr., en fremgang på 8 mio. kr. i forhold til året før

Presset marked
Konkurrenterne Inco Danmark og Metro Cash & Carry er anderledes pressede af den økonomiske krise.

Inco Danmark kom ud det seneste regnskabsår med underskud på 60 mio. kr. ud af en omsætning på ca. 1,7 mia. kr.

Mindre problematisk er det for tyske Metro Cash & Carry. Efter at have haft underskud på 59 mio. kr. over tre år forventer selskabet nu at komme ud af 2010 med et nulresultat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078