23948sdkhjf

Omsætningsrekord i Coop

I 2010 lykkedes det Coop at vinde markedsandele for 5. år i træk samt slå den tidligere omsætningsrekord. Alle kæder fremviste gode eller acceptable resultater.
Coop fik i 2010 en omsætning på 42,5 mia. kr. mod 41,9 mia. kr. året før. Dermed slår selskabet sin egen omsætningsrekord.

Det samlede EBIT-resultat for Coop inkl. brugsforeningerne var 708 mio. kr. i 2010 mod 663 mio. kr. i 2009.

Det er for første gang lykkedes Coop Danmark - dvs. uden brugsforeningerne – at opnå et EBIT-resultat over en halv mia. kr., nemlig 504 millioner kr. Det er en fremgang på 47 % i forhold til 2009, hvor tallet 344 mio. kr.

- Vi har nået en vigtig milepæl på vores rejse mod et højere indtjeningsniveau, hvilket muliggør, at vi kan fortsætte et relativt højt investeringsniveau i konkurrencedygtige priser til kunderne, i udvikling af butiksnettet, i uddannelse og udvikling af medarbejdere og i forbedret logistik og IT, siger adm. direktør Jesper Lien, Coop.

Bestyrelsesformand for Coop, Lasse Bolanders udtrykker og tilfredshed over resultatet og fremhæver, at det er lykkes at forbedre indtjeningen samtidig med gennemførelse af langsigtede investeringer.

Gode resultater i alle kæder
Et blik på Coop’s forskellige kæder viser markant fremgang i Fakta, de hidtil bedste resultater i Kvickly og Irma, et tilfredsstillende resultat i Dagli’Brugsen samt et fornuftigt resultat for SuperBrugsen markedssituationen taget i betragtning.

- Resultatfremgangen er skabt gennem realisering af stordriftsfordele, øget omsætning og reduktion af omkostningerne samt ikke mindst en stor og engageret indsats fra medarbejderne, siger adm. direktør Jesper Lien, Coop.

I 2011 forventer Coop en afdæmpet udvikling i forbruget generelt og en fortsat hård priskonkurrence. Trods dette er målsætningen for 2011 at forbedre resultatet yderligere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125