23948sdkhjf

Indslev Bryggeri brygger igen

To døgn - det var alt, bryggeriet nåede at stå stille, inden der igen kom gang i kedlerne

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

Julehveden er sat over, og de store kar i hallen på Indslev Bryggeri bobler af aktivitet. For blot to dage siden var bryggeriet bankerot, men den hurtige overtagelse fra Bryggeriet Vestfyn har atter skabt aktivitet.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Det er klart, at den her periode er med blandede følelser. En konkurs er aldrig rar, men da det er sket, er vi glade for, at vi kan fortsætte, og at de fleste kan fortsætte herude. Vi skal til at lære hinanden og hinandens produktionsformer at kende, siger Torben Steenholdt om skiftet af ejerskab, til avisen.

Indslev Bryggeri måtte erklære sig konkurs 27. august af Skifteretten i Odense, og redningen skulle vise sig at gå tjept. På den måde har man desuden sikret, at virksomheden ikke taber yderligere værdi, men kan fortsætte uden for meget grus i maskineriet.

24 timer efter overtagelsen har Indslev Bryggeri med Bryggeriet Vestfyn i førersædet kørt de første varer ud, og nu 48 timer efter er den første brygning i gang. På den måde kommer kunderne forhåbentlig ikke til at mærke noget til historien.

Fra Bryggeriet Vestfyn har man ingen planer om at flytte produktionen til faciliteterne i Assens, men i stedet bevare arbejdspladser og aktivitet i Indslev.

Kilde: fyens.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078