23948sdkhjf

Rekord på rekord hos Palomat

Efter at været ramt af finanskrisen i 2008 er der nu lutter positive nyheder fra Palomat, hvor fremgangen ingen ende vil tage.
Hver måned siden efteråret 2010 er det lykkedes Palomat, en selvstændig afdeling under Bila, at sætte omsætningsrekord.

- Til dato ligger vi ca. 20% over det forventede salgsbudget og vi har samtidig solgt ca. 48% mere i forhold til samme periode sidste år, udtaler Area Manager hos Palomat, Majbritt Svane.

Da markedet fortsat er i vækst forventer folkene hos Palomat, , at den positive fremgang vil fortsætte.

- Vi kan slet ikke få armene ned og er utrolig stolte over de resultater, vi har opnået. Men vi hviler ikke på laurbærrene og knokler selvfølgelig videre, afslutter Majbritt Svane.

Tager initiativet
Der arbejdes hårdt for at få ordrerne i hus hos Palomat, hvor det er sælgerne, og ikke ordremodtagere, der tager sagen i egen hånd.

- Vi har været i konstant kontakt med vore forhandlere og opfordret dem til at tage kontakt til deres kunder. Vi har først stoppet med at ringe, når de har bedt os om det, forklarer Majbritt Svane og itlføjer:

- Vi har foreslået forhandlerne at have fokus på de brancher – eks. fødevarebranchen – som ikke har været hårdest ramt af krisen. Vi har samtidig forsøgt, at gøre det så nemt for forhandlerne som muligt og givet dem de fornødne salgsargumenter samt salgsmateriale
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094