Innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Til innovationskonkurrencen 'FoodTech Challenge & InnovateFood.dk' på Foodtech vil 50 ambitiøse studerende med passion for innovation blive udvalgt til at deltage i den eftertragtede konkurrence, der foregår for tredje gang på messen.

- Formålet med konkurrencen er at skabe synergi mellem de deltagende virksomheder, de 50 studerende, der udvikler konkrete løsninger til fødevareindustrien, og de besøgende på FoodTech. I år tilfører vi et ekstra lag, hvor en række eksperter kommer med perspektiver, viden og forskningsresultater med det formål at bringe forskningen tættere på industrien, siger John Jensen, projektleder i MCH.

De 50 udvalgte studerende fordeles på ti teams. Hvert team får udleveret en case fra en virksomhed, som de har tre dage til at løse. Årets virksomheder er blandt branchens største og mest kendte virksomheder og tæller blandt andet Arla, KMC, Marel og Tulip. Eksperter fra førende universiteter vil via ti videns-sessioner, der tager udgangspunkt i de ti virksomheders udfordringer, give deres input til gavn for de studerende og virksomhederne.

Populær konkurrence
I 2016 ansøgte flere end 2.500 studerende om at deltage i konkurrencen, og blandt de udvalgte deltagere var der 23 nationaliteter repræsenteret. Når de 50 studerende til årets konkurrence er fundet, bliver de studerende castet og sammensat, så de bliver det bedst mulige team, der giver værdi for virksomheden og den konkrete opgave.

- Vi kommer 360 grader rundt og får skabt et optimalt, bredt og dynamisk hold, der kan lave gennemtænkte løsninger og belyse det fra alle tænkelige perspektiver ved at kigge på både baggrund, faglighed og personlighed, siger Mads Kinch Clemmensen fra Foodjob Nordic, som står for rekrutteringen af de studerende.

Det er ikke blot erfaring, de studerende opnår ved at være med i FoodTech Challenge & Innovatefood.dk. Flere tidligere deltagere har fået jobs på baggrund af konkurrencen, og med mange tusinde besøgende og hele branchen repræsenteret på FoodTech får talenterne alle muligheder for at hente inspiration, nyheder, input og skabe et stort netværk.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Slagtekyllingers liv bliver kortere og kortere

Frugtfirma udvider ejerkredsen

"Drømmejob": Thisted Bryghus søger 25 øl-testere

Insektkvinder sender ny larvebar ud i træningscentre

Vestjysk slagteri tredobler pladsen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Hungry er på pengejagt

Online Avis Arkiv

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Millioner til nyt partnerskab for dansk fødevareinnovation

Defco med nyt millionminus

Men nu er der lagt op til sorte tal, mener ledelsen, som gør klar til at flytte

Endelig - nu forsvinder nedbrændt slagteri

Klumme: - Fremtidens mad skal redde verden

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Lettelse på Danish Crown-slagteri i Sæby: Ingen svinepest

Øl med hash: Carlsberg ser tiden an

De sagde nej til Magasin, men ja til Onkel Thomas

Bolcheriet er "kommet til" at lave meget om i Svaneke

Logobolcher er et kæmpehit

Audi, BMW og Mærsk blandt Bolcheriets kunder

Bolchemaskiner ... de skal helst være gamle

Ægteparret bag Bolcheriets tre afdelinger er konstant på udkig efter gamle englændere

Over 75 tons “grimme” tomater er reddet

Nordjyde har opfundet en ny spiseæske

Farvel til alufolie til fastfood

Fødevarekonference sætter fokus på bæredygtig udvikling

Mere dansk mad på vej til Japan

Minister: Iværksættere løber fra regningen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov er klar til at skrotte de såkaldte iværksætterselskaber, som kan stiftes for 1 krone

Coca-Cola undersøger muligheder for cannabis-drik

Mærsk investerer i mindre madspild

Ny metode opdager flere salmonellaudbrud

Udskældte Daka får lov til at udvide

Mug får Orkla Foods til at tilbagekalde læskedrik

Ølbryggere vil også sælge "verdens reneste vand"

Kødbollemaskine og isvandsbank sikrer høj effektivitet

Bisca har problemer med chokoladekage

Danmark mod Madspild har vokseværk

Food Supply Magazine er udkommet

Hartmann ansætter ny finansdirektør

Skyder millioner i sensorfirma igen, igen

Industriens køb af teknisk assistance eksploderer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Alle Berendsen vaskerier har fået tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet

Nyheder fra CTI/TI Input MODULER

HF har pr 1. september ansat Thomas Lund

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

60.000 betjeningselementer

Dette billede er taget ugens løb, hvor vi gjorde klar til endnu en prøvebelastning med Waterbags

Dansk kødproduktion - bæredygtig, sikker og i høj kvalitet

Synlighed - Synlighed - Synlighed

RS Components lancerer History Makers-podcast

Skab tillid med klima ikon

Gå ikke glip af verdens største WindEnergy messe!

KTR BoWex Buetandskoblinger

Acton Roadshow 2018, slut for denne gang - Men vi ses måske senere på året!!

Se live demo af Powermax plasmaskæremaskine til Åbent hus den 21. - 22. sep.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dansk pilfingersikring er populær i USA

20 års jubilæum hos PALOMAT®

Få viden og inspiration på verdens største WindEnergy messe!

Southco’s katalog er fyldt med lækre kvalitets produkter - Bestil det her og bliv inspireret!

Hendishop.dk mere end 3000 produkter til Restaurant, café og catering

Agromek Student Challenge 2018

Slip for besværet med flere leverandører til ventilationsløsninger - MultiA...

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Eftertragtet innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

Har du den rigtige olie?

Send til en kollega

0.255