23948sdkhjf

Innovationskonkurrence vender tilbage til FoodTech

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Til innovationskonkurrencen 'FoodTech Challenge & InnovateFood.dk' på Foodtech vil 50 ambitiøse studerende med passion for innovation blive udvalgt til at deltage i den eftertragtede konkurrence, der foregår for tredje gang på messen.

- Formålet med konkurrencen er at skabe synergi mellem de deltagende virksomheder, de 50 studerende, der udvikler konkrete løsninger til fødevareindustrien, og de besøgende på FoodTech. I år tilfører vi et ekstra lag, hvor en række eksperter kommer med perspektiver, viden og forskningsresultater med det formål at bringe forskningen tættere på industrien, siger John Jensen, projektleder i MCH.

De 50 udvalgte studerende fordeles på ti teams. Hvert team får udleveret en case fra en virksomhed, som de har tre dage til at løse. Årets virksomheder er blandt branchens største og mest kendte virksomheder og tæller blandt andet Arla, KMC, Marel og Tulip. Eksperter fra førende universiteter vil via ti videns-sessioner, der tager udgangspunkt i de ti virksomheders udfordringer, give deres input til gavn for de studerende og virksomhederne.

Populær konkurrence
I 2016 ansøgte flere end 2.500 studerende om at deltage i konkurrencen, og blandt de udvalgte deltagere var der 23 nationaliteter repræsenteret. Når de 50 studerende til årets konkurrence er fundet, bliver de studerende castet og sammensat, så de bliver det bedst mulige team, der giver værdi for virksomheden og den konkrete opgave.

- Vi kommer 360 grader rundt og får skabt et optimalt, bredt og dynamisk hold, der kan lave gennemtænkte løsninger og belyse det fra alle tænkelige perspektiver ved at kigge på både baggrund, faglighed og personlighed, siger Mads Kinch Clemmensen fra Foodjob Nordic, som står for rekrutteringen af de studerende.

Det er ikke blot erfaring, de studerende opnår ved at være med i FoodTech Challenge & Innovatefood.dk. Flere tidligere deltagere har fået jobs på baggrund af konkurrencen, og med mange tusinde besøgende og hele branchen repræsenteret på FoodTech får talenterne alle muligheder for at hente inspiration, nyheder, input og skabe et stort netværk.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

Døde kakerlakker i bagerbutik

Sun Lolly-producent køber op i Kina

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Nyhedsbrev

Smartbake: Patent giver ro i maven

Online Avis Arkiv

Hartmann vokser på kerneforretningen

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Carsoe køber op

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Thisted Bryghus arbejder videre med udvidelse

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Video: Sæby Fiske-Industri sætter turbo på kvalitetskontrollen

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Foodtech
Marel vil udnytte data bedre

Koncernen søger data-inspiration i FoodTech Challenge

Ugens grin: Den effektive maler

Brødfabrik ramt af bittesmå metalstykker i brødet

Fremtidens bæredygtige mejeri i fokus

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

McDonald's overrasker med flot resultat

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kontorrobotterne indtager dine processer – vær på forkant med fremtiden nu

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

Mobile salgsboder til København Zoo

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineering A/S

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejnekontrol

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Infrarødt termometer til præcis temperaturmåling

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech er åbnet med udstillerfremgang

Deltag i vores kundetilfredshedsanalyse >>

PUMPEGRUPPEN A/S udstiller på FoodTech

Høj præcision og sikkerhed med RON dynamometre

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Mød PanPac på Foodtech 2018

Send til en kollega

0.239