23948sdkhjf

Succesfuld chokolademager udvider med fabrik i Aarhus

Søften industripark skal danne de nye rammer for den danske chokoladeproducent Kathrine Andersen Chokolade, der holder fast i 120 år gammelt håndværk og traditioner men samtidig gør sig klar til stigende efterspørgsel på individuelle løsninger.

 - Ofte oplever vi at vores kunder gerne vil have deres helt eget præg på sammensætningen til en event eller et arrangement, fortæller ejer Jakob Skovsgaard.

Derfor har chokoladeproducenten også valgt at investere i eget konditori og bageri i de nye lokaler. For at imødekomme ønsker om bagværk og snacks sammen med chokolade.

Chokolade skaber unikke oplevelser
For mere end hundrede år siden fik Kathrine Ander­sen i sit konditori succes med håndlavede chokolader. Lige siden har choko­ladeværkstedet værnet om den gode smag og det klassiske håndværk.

Der er stadig høj efterspørgsel på håndlavet kvalitetschokolade og håndværk. Alt bliver fremstillet og pakket i huset og det er med til at sikre kvaliteten.

Plads til vækst
Med øget omsætning sammen med udvidet medarbejderstab, er der også ønsker om at udvide med chokoladekurser, chokoladesmagning og et showroom.

Dette er en af grundene til, at virksomheden har valgt at investere i 1400 kvm. nye lokaler, der skaber optimale forhold for udvikling og fremstilling.

Kathrine Andersen Chokolade har lavet håndlavede chokolader siden 1898.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125