23948sdkhjf

Løgismose Meyers fyrer topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen
Tørk Furhauge er færdig som topchef hos Løgismose Meyers efter godt to år på posten som administrerende direktør. Fødevarekoncernens bestyrelse har besluttet at afslutte samarbejdet med Tørk Furhauge med den begrundelse, at han ikke har skabt de ønskede resultater.

- Bestyrelsen takker Tørk Furhauge for hans arbejde. Han har været en vigtig drivkraft i udviklingen af en fælles struktur og fælles processer. Desværre er resultaterne ikke fulgt med, konstaterer bestyrelsesformand Per Harkjær.

- Bestyrelsen har iværksat en proces for at finde en ny administrerende direktør, som kan realisere det fulde potentiale i virksomheden og dens brands, samt eksekvere på virksomhedens vækststrategi, tilføjer han.

Mens rekrutteringsprocessen er i gang, vil Per Harkjær selv hjælpe "det stærke team af forretningsansvarlige i Løgismose Meyers, indtil den nye administrerende direktør tiltræder".

- Løgismose Meyers er en enestående virksomhed, som har et kæmpepotentiale. I bestyrelsen ser vi frem til at kunne præsentere den person, som skal være med til at udleve de ambitioner vi har på virksomhedens vegne, siger bestyrelsesformanden

Tørk Furhauge har haft posten siden 1. september 2016. Han kom fra en stilling som CEO for den familieejede svenske bagerikoncern Pågen og afløste dengang Steen Halbye som Løgismose Meyers topchef.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11