23948sdkhjf

Caspers bornholmske flymad er et hit

Nu vil Thomas Cook Airlines have tusindvis af måltider
Den bornholmske kok Casper Rønne-Hansen, der har restaurant i Bornholms Lufthavn, får ekstra travlt i sensommeren. Hos Casper, som restauranten hedder, skal lave op imod 2.500 måltider flymad til det Spies-tilknyttede flyselskab Thomas Cook Airlines.

Det skriver Bornholms Tidende.

Casper Rønne-Hansen er kommet ind i varmen hos Thomas Cook, efter at restauranten for et års tid siden fik til opgave at stå for maden på en enkelt flyvning med Thomas Cook Airlines fra Bornholm. Det blev ifølge rejsekoncernen en kæmpestor succes med særdeles tilfredse gæster og besætningsmedlemmer.

I foråret blev der fulgt op med Casper-mad på nye flyafgange, og nu er Thomas Cook så kommet med den hidtil største ordre.

– Når de udgående fly fra Bornholm skal tilbage til Skandinavien, er det med gæster til København, Oslo, Karlstad og tre gange til Göteborg. På grund af den store tilfredshed med Caspers mad er det besluttet at give gæsterne den optimale afslutning på deres ferie i form af bornholmske specialiteter, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies ifølge Bornholms Tidende i en pressemeddelelse.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095