23948sdkhjf

Jespers Torvekøkken vokser vest for Storebælt

Nyt storkøkken i Aarhus skal være med til at imødekomme efterspørgslen - og brede produkterne ud til flere jyske byer

Jespers Torvekøkken, der blev grundlagt i 1991, har udviklet sig til Danmarks største madhus i Storkøbenhavn, og valgte for fire år siden også at indtage Aarhus-området. Det har vist sig at være en stor succes, da en række store virksomheder og institutioner allerede er at finde på kundelisten og flere er på vej.

Derudover er der godt gang i frokostkøkkenet på Oluf Palmes Allé, der hver dag leverer hundredvis af frokostkuverter direkte ud til kunderne. Væksten ser ud til at fortsætte og derfor leder man allerede efter et nyt produktionskøkken, hvor der er mere plads til at tilberede endnu flere frokoster til de nye kunder, der løbende føjes til listen.

- Vi har de seneste år fået godt fat i Aarhus-området og vores forretning har nu opnået en størrelse, hvor det giver mening, at vi for alvor etablerer os med eget madhus i Aarhus, som vi har gjort med stor succes i Københavnsområdet, siger administrerende direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul.

- Vi ønsker at skabe de bedste faciliteter for tilberedelsen af frokostkuverter til vores kunder. Foruden friske råvarer og høj kvalitet, arbejder vi seriøst og ambitiøst med bæredygtighed, tilføjer han. 

Som den eneste cateringvirksomhed indgår Jespers Torvekøkken desuden i SDG acceleratorforløbet i UNDP, FNs udviklingsorganisation, hvor virksomheden over de kommende år arbejder strategisk med de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078