23948sdkhjf

Stor optimisme hos NTF-Aalborg

Stigende omsætning og forventninger om stigende eksport. 2010 var et godt år for NTF-Aalborg, som derfor hæver ambitionsniveauet for 2011.
Optimismen er til at tage at føle på hos NTF-Aalborg, som oplevede en omsætningsfrem-gang på 40 % og en meget tilfredsstillende indtjening det seneste år.

- Vi har haft fremgang inden for alle vores fire produktområder: Hygiejneudstyr, procesud-styr, maskinafskærmning og under¬leverandørarbejde – så man må sige, at vi på trods af krisen er kommet godt igennem med positive resultater, udtaler direktør Tommy Sønder-gaard.

Den øgede omsætning stammer primært fra et godt salg til hjemmemarkedet og Norge, men NTF-Aalborg har også i løbet af det seneste år udvidet sit netværk af agenter og im-portører markant, idet man satser aktivt på en øget indsats i de tysktalende lande og Hol-land. Eksporten udgør i dag 35% af omsætningen.

- Vi har en del større projekter i gang, blandt andet i form af en stor ordre på krabbekurve til Rus-land, riste til Holland og et større antal vogne til Danmark. Og vi har faktisk også lagt ganske ambitiøse budget- og vækstplaner for de kommende år, forklarer salgsdirektør Jørgen Ravn.

NTF-Aalborg har til huse i Støvring, hvor virksomheden har egne produktionsfaciliteter på 2.800 m². Kernekompetencen er rustfri tråd og rundstål til levnedsmiddel- og medicinalindustri.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125