23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bones krydser grænser

Med en restaurant i Flensborg er Bones for første gang gået over grænsen. Også i Danmark udvides der.








Krydser også Storebælt











Den første Bones-restaurant i udlandet er åbnet i Flensborg lige syd for den dansk-tyske grænse. Placeringen betyder, at den eksisterende logistik og kvalitetskontrol i Danmark, hvor der er hovedkontor og centrallager i Herning, kan anvendes. Restauranten i Flensborg er et forsøg, som skal teste, om kæden kan bære i udlandet, inden en eventuel yderligere satsning. Det er ikke kun i udlandet, der er gang i forretningen. Også i Danmark udvider kæden: - I Danmark har vi netop åbnet vores første restaurant på Sjælland, og restauranten i Roskilde bliver givetvis snart fulgt op af nye sjællandske investeringer, siger ejeren Jan Laursen ifølge Børsen. Samtidig åbner Bones snart restaurant nr. 14. Med en placering i et indkøbsområde syd for Aalborg er det den første Bones, som ligger udenfor en bykerne.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.085