23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til fødevaresektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.  
Chr. Hansen A/S
Jacob Vishof Paulsen, 34 år, er udnævnt til Regional Vice President i Europa med ansvar for en organisation på mere end 300 personer.

Chr. Hansen er et C20-selskab, som udvikler naturlige ingredienser til fødevarer, kosttilskud, den farmaceutiske industri og landbrugssektoren.

Dansk Erhvervsfremme
Søren Vagn Hansen, er ny næstformand i Dansk Erhvervsfremme – DEF. Han overtager posten efter Dorthe Absalon.

DEF er en landsdækkende, politisk uafhængig netværksorganisation, der arbejder inden for enten erhvervsservice, generel erhvervsfremme eller erhvervspolitik samt forskellige interesseorganisationer.

Dansk Industri
Anders Just Pedersen er ny arbejdsmiljøchef hos DI, hvor han har været ansat siden 2005; først som chefkonsulent i afdelingen for Arbejdsmiljø og senere som fagleder i samme afdeling.

Gasa Odens Frugt
Michael Buskbjerg er ansat som ad. direktør med operationelt ansvar pr. 1. april. Han var i perioden 2006-2008 salgschef i virksomheden og har været detaildirektør i færøske SMS. Han afløser Jesper Bech

Horesta
Horesta har ansat Stinne Hjorth- Andersen, 33 år, som politisk chef, hvor hun blandt andet bliver ansvarlig for organisationens politiske kontakt til politikere og offentlige myndigheder.

Desuden er ansat Mai-Brit Storm Thygesen, 34 år, ansat som overenskomstchef. Hun kommer fra en stilling som advokat i overenskomstafdelingen hos Dansk Industri.

Schur International A/S
Villy Rasmussen, Erik Christensen, Jørn Hansen, Torsten Erik Rasmussen og Hans Christian Schur er alle udtrådt af bestyrelsen hos den danske emballageproducent.

Herefter er Knud Jensen (direktør i Schur Internation a/s) indtrådt som formand, mens Inger Schur er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Skagerak Fisk ApS.
Michael Nymark Pedersen er fratrådt som direktør, hvorefter Jana Jaudzeme er tiltrådt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109