23948sdkhjf

Vadehavsbageri storleverandør til Q8

Brød fra det vestjyske bageri, som har gjort bake-off brødprodukter til sit speciale, sælges i dag i Q8-butikker landet over.
I jagten på den helt rigtige leverandør af fuldkornsbrød der kan bages som bake-offe og konkurrere på lige fod med traditionelle bagere har Q8 været landet rundt.

De helt rigtige brød fandt Q8s brødeksperter i det lille vestjysk håndværksbageri i Ribe, Vadehavs Bageriet. Bageriet er i dag blevet storleverandør af fuldkornsbrød til Q8.

- Vi udfordrede en masse leverandører i vores søgning efter kvalitetsbrød, der kan bruges til bake-off uden at miste smag og kvalitet. Det var først, da vi kontaktede Vadehavs Bageriet i Ribe, at vi fandt, hvad vi søgte, forklarer Kategoriansvarlig Nicolai Kryger Mortensen fra Q8.

Samtidig involverede Q8 sig i udviklingen af de ønskede brødtyper. De nye fuldkornsbrød er således udviklet i et tæt samarbejde med Vadehavs Bageriet.

Specialiseret sig i bake-off
Vadehavs Bageriet, der ligger midt i den nyåbnede Nationalpark Vadehavet ved Ribe, ejes i dag af familien Kruse. Virksomheden begyndte som en gammeldaws bagerforretning, men har siden gjort bake-off brødprodukter til sit speciale:

- Mange traditionelt tænkende bagere tager afstand fra bake-off produkter. Det er helt forkert, for med de bedste råvarer, de rigtige opskrifter og en helt speciel fryseteknik sørger for, at vores produkter kvalitetsmæssigt ligger helt på højde med friskbagte bagerbrød, siger Jytte Kruse. Hun er indehaver af Vadehavs Bageriet.

Efter en positiv modtagelse af de første 2 typer fuldkornsbrød Vadehavns Bageriet leverede til Q8 er udvalget nu udvidet til 10 brødtyper.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078