23948sdkhjf

Slagteri inviterer indenfor

Danish Crown Beef viser frem i efterårsferien

Besøgsgangen på slagteriet i Holsted bliver brugt flittigt med omkring 3.000 besøgende om året, og tirsdag og onsdag i uge 42 bliver der igen fyldt op, når Danish Crown Beef åbner dørene for interesserede.

- Generelt mærker vi en stor interesse for vores virksomhed fra lokalområdet. Derfor synes vi, at et åbent hus-arrangement er en god mulighed for at vise endnu flere fra lokalområdet, hvordan vi i Danish Crown Beef producerer kvalitetsfødevarer med en høj fødevaresikkerhed, og hvor mange forskellige muligheder der er i slagteribranchen, fortæller Ivan Schmidt, produktionsdirektør i Danish Crown Beef.

Det handler samtidig om at vise alt det arbejde frem, som Danish Crown Beef er stolte af.

- Hos Danish Crown Beef i Holsted er vi altid glade for at få besøg, for vi er faktisk stolte af det vi laver. Åbenhed er vigtigt, så alle kan få et godt indblik i, hvordan vores gode danske oksekød ender ude i køledisken.

Selve besøgsgangen er bygget, så man kan gå rundt og kigge ned i produktionen. Selvom den i de to dage er reserveret til interesserede fra lokalområdet, så er den åben året rundt.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at invitere interessenter, uddannelser eller andre inden for på slagteriet og vise, hvad det er, vi kan. Det giver altid en god dialog omkring landbruget og fødevarevirksomhed. Samtidig så er dørene altid åbne til vores andelshavere, hvis der skulle være en erfagruppe eller lignende, som synes, det kunne være interessant at se Danish Crown Holsted, siger Ivan Schmidt.

I Holsted håber man, at de to dage i uge 42 vil resultere i 1.000 gæster, som ser slagteriet.

Tilmelding:
Hvornår? D. 16 og 17. oktober mellem kl. 09.00 og 13.00

Hvor? Energivej 5, 6670 Holsted

Hvordan? Tilmelding senest 12. oktober til mail visitdcholsted@danishcrown.dk (ved tilmelding oplyses antal vokse og børn samt navn og telefonnummer)

OBS! Tilmelding er sket ved modtagelse af en bekræftelse, som skal medbringes på dagen.

Der er plads til 500 besøgende pr. dag og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071