23948sdkhjf

Slagteri inviterer indenfor

Danish Crown Beef viser frem i efterårsferien


Besøgsgangen på slagteriet i Holsted bliver brugt flittigt med omkring 3.000 besøgende om året, og tirsdag og onsdag i uge 42 bliver der igen fyldt op, når Danish Crown Beef åbner dørene for interesserede.

- Generelt mærker vi en stor interesse for vores virksomhed fra lokalområdet. Derfor synes vi, at et åbent hus-arrangement er en god mulighed for at vise endnu flere fra lokalområdet, hvordan vi i Danish Crown Beef producerer kvalitetsfødevarer med en høj fødevaresikkerhed, og hvor mange forskellige muligheder der er i slagteribranchen, fortæller Ivan Schmidt, produktionsdirektør i Danish Crown Beef.

Det handler samtidig om at vise alt det arbejde frem, som Danish Crown Beef er stolte af.

- Hos Danish Crown Beef i Holsted er vi altid glade for at få besøg, for vi er faktisk stolte af det vi laver. Åbenhed er vigtigt, så alle kan få et godt indblik i, hvordan vores gode danske oksekød ender ude i køledisken.

Selve besøgsgangen er bygget, så man kan gå rundt og kigge ned i produktionen. Selvom den i de to dage er reserveret til interesserede fra lokalområdet, så er den åben året rundt.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at invitere interessenter, uddannelser eller andre inden for på slagteriet og vise, hvad det er, vi kan. Det giver altid en god dialog omkring landbruget og fødevarevirksomhed. Samtidig så er dørene altid åbne til vores andelshavere, hvis der skulle være en erfagruppe eller lignende, som synes, det kunne være interessant at se Danish Crown Holsted, siger Ivan Schmidt.

I Holsted håber man, at de to dage i uge 42 vil resultere i 1.000 gæster, som ser slagteriet.

Tilmelding:
Hvornår? D. 16 og 17. oktober mellem kl. 09.00 og 13.00

Hvor? Energivej 5, 6670 Holsted

Hvordan? Tilmelding senest 12. oktober til mail visitdcholsted@danishcrown.dk (ved tilmelding oplyses antal vokse og børn samt navn og telefonnummer)

OBS! Tilmelding er sket ved modtagelse af en bekræftelse, som skal medbringes på dagen.

Der er plads til 500 besøgende pr. dag og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Nyhedsbrev

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Online Avis Arkiv

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Så er øl-is fra Thy klar

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Carlsberg-kontor ransaget

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Flytbare reol beslag til containere

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt vand

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Bliv klogere på hygiejnisk design på FoodTech

Skal din næste bakke til dine fødevarer have et mindre klimaaftryk?

Safer Food => Better Business

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et...

Komplette løsninger inden for intern logistik

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholde...

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Send til en kollega

0.288