23948sdkhjf

Slagteri inviterer indenfor

Danish Crown Beef viser frem i efterårsferien


Besøgsgangen på slagteriet i Holsted bliver brugt flittigt med omkring 3.000 besøgende om året, og tirsdag og onsdag i uge 42 bliver der igen fyldt op, når Danish Crown Beef åbner dørene for interesserede.

- Generelt mærker vi en stor interesse for vores virksomhed fra lokalområdet. Derfor synes vi, at et åbent hus-arrangement er en god mulighed for at vise endnu flere fra lokalområdet, hvordan vi i Danish Crown Beef producerer kvalitetsfødevarer med en høj fødevaresikkerhed, og hvor mange forskellige muligheder der er i slagteribranchen, fortæller Ivan Schmidt, produktionsdirektør i Danish Crown Beef.

Det handler samtidig om at vise alt det arbejde frem, som Danish Crown Beef er stolte af.

- Hos Danish Crown Beef i Holsted er vi altid glade for at få besøg, for vi er faktisk stolte af det vi laver. Åbenhed er vigtigt, så alle kan få et godt indblik i, hvordan vores gode danske oksekød ender ude i køledisken.

Selve besøgsgangen er bygget, så man kan gå rundt og kigge ned i produktionen. Selvom den i de to dage er reserveret til interesserede fra lokalområdet, så er den åben året rundt.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at invitere interessenter, uddannelser eller andre inden for på slagteriet og vise, hvad det er, vi kan. Det giver altid en god dialog omkring landbruget og fødevarevirksomhed. Samtidig så er dørene altid åbne til vores andelshavere, hvis der skulle være en erfagruppe eller lignende, som synes, det kunne være interessant at se Danish Crown Holsted, siger Ivan Schmidt.

I Holsted håber man, at de to dage i uge 42 vil resultere i 1.000 gæster, som ser slagteriet.

Tilmelding:
Hvornår? D. 16 og 17. oktober mellem kl. 09.00 og 13.00

Hvor? Energivej 5, 6670 Holsted

Hvordan? Tilmelding senest 12. oktober til mail visitdcholsted@danishcrown.dk (ved tilmelding oplyses antal vokse og børn samt navn og telefonnummer)

OBS! Tilmelding er sket ved modtagelse af en bekræftelse, som skal medbringes på dagen.

Der er plads til 500 besøgende pr. dag og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

De laver vand om til vegansk ost

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Tican vil hyre 50 ekstra medarbejdere

Flere grise og mere afsætning i Asien

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

Nyhedsbrev

Tefcold: Vi er totalt ukendte i Danmark

Online Avis Arkiv

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Nestlé omsatte for 600 milliarder i 2018

300 nye produkter på Lidls hylder

Danmark er verdensmestre i forbrug af økologisk mad

Danmark udbygger sit forspring som landet med størst økologisk markedsandel, viser nye globale økotal

Dyrere øl sender Heinekens salg i vejret

Hollandske Heineken, der er verdens næststørste bryggeri, havde fremgang i alle verdens regioner i 2018

Kampen om højtuddannede tager til

DK-Foods fortsætter med at skovle millioner ind

Rekordindtjening i forlænget regnskabsår efter salg til Tulip

Naturli' Foods på vej med 10 nye produkter i år

Sådan er fødevarebranchen markant ændret om fem år

IBM har kigget i krystalkuglen

Joe & The Juices stifter stopper

Kaspar Basse afløses af sin næstkommanderende

Ejerledelse til salg: Få tiden på din side

Hanegal-stiftere vil bygge ny fabrik til 25 millioner

Den skal fremstille økologiske planteproteiner

Verden er vild med dansk økologi

Webseere kan være med i et sanseforsøg

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Ny formue klar til Too Good To Go

Bryghus gør klar til at flytte

Fødevarepriser trækker dansk prisniveau op

Coop glad for emballage-stramning

DM i Skills skal tilbage til København

Tenax tilbagekalder sild

Spørg om jura: Skal arbejdsgiver betale behandling af diskusprolaps?

Ejerledelse til salg: Slip roret før du slipper virksomheden

Ejerledelse til salg: En udfordring, der ikke kommer igen

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

Small Batch Brewery bliver større

Danmark får et feta-rap over nallerne

Wefood fordoblede omsætningen

1

Coop skifter kødbakkerne ud med genbrugsplast

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Slangepumpe fra Axflow gør rensningsanlæg mere effektivt

Branson lancerer en ny generation af ultralydssvejsere

Fiberlasere fra IP Maskiner A/S

Vi redder dit liv med sikkerhed

Mød PALOMAT® på LogiMAT 2019

EFSEN er nomineret til ICE Awards 2019 - Stem på den banebrydende teknologi ICAD®

Energiforbrug reduceres markant med softstarter fra SMC

PCSCHEMATIC Automation: Avanceret kursus (27/2-28/2 2019)

Eksplosionsikret stik og udtag fra Marechal

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Har du husket dit LOGIN?

Flere hundrede liters Adblue tanke

Dorner er blevet UR+ Partner

Emballage med Valentins-budskab

Flemming fejrer 25 år som »Brandmand« i EL:CON

Tørtløbende klovakuumteknologi som effektiv basis ved produktionen af folie

Fra Manicus Teknik præsenteres KTR vind power teknologi

Konkurrence for studerende: Hvad er din vildeste idé til fremtidens grønne smart-cities?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Uden sammenligning – markedets mest fleksible flaskerejser

Kom på besøg hos Gravlund Industrigummi A/S

Lenze servomotorer og motion control i fuldautomatisk produktion af teglste...

JUMO dTRANS T08 xx - Temperaturtransmitter Slim line serie 6 mm

Lad os introducere ICAD® til UV LED på ICE Europe den 12 – 14 marts

Send til en kollega

0.184