23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Spiselige potteplanter udfordrer tørrede urter

Nu rykker blomster som pelargonier og tagetes fra vindueskarmen og ind i middagsretten med nye spiselige blomsterblade. De friske blade udfordrer krydderihyldens glas.








Både til private, catering og restaurationer











Fra sommer mødes forbrugerne af afklippede blomsterblade på supermarkedernes grønthylder. - Blomsterblade er køkkenets nye krydderurt, der gør det nemt at pifte gryderetten eller salaten op med den fantastiske smag fra friske blade. Samtidig er de farverige blomsterblade på tallerkenen med til at give øjet en æstetisk tilfredsstillelse, der spiller en afgørende rolle for vores oplevelse om bordet, fortæller prydplantegartner Alf Andersen. Et bud på sommerens nye krydderi er tagetes, hvis aflange, grønne blade har smag af krydret lakrids. De spiselige blomsterblade leveres til supermarkederne i bakker, så det er nemt at anvende blomsterbladene, der holdes friske på køl. Blomsterbladene sælges samtidig til restaurations- og cateringbranchen. I alt lanceres 15 forskellige sorter af blomsterblade.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078