23948sdkhjf

Danskerne spiser 58 millioner burgere

Kæderne McDonald’s og Burger King langede masser af burgere over disken i det forgangne år.

Danskerne lægger i stor stil vejen forbi de to fastfood-kæder McDonald’s og Burger King, som begge melder om rekordomsætning og besøgstal i 2010.

I 2010 solgte de tilsammen 58 mio. burgere i Danmark alene, svarende til at hver dansker spiser ca 10 burgere om året. McDonald’s stod for de 52 mio. og Burger King de resterende 6 mio.

Læs også: McDonald’s afblæser listeria-alarm

Tallene omfatter således ingen af de restaurant-, gourmet og hjemmelavede burgere danskerne sætter til livs. Det skriver metroxpress.dk.

Det er også McDonald’s, der fører på antal restauranter, da man 83 steder kan besøge kæden. Burger King har i dag 29 restauranter, men åbner dog flest nye restauranter.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ulla Terkelsen sætter gang i stor fødevareproduktion

De er på udkig efter producenter til Ren Kærlighed

Her er fødevarebranchens største skattebetalere

Særlige coronaforanstaltninger breder sig i dansk erhvervsliv

Bryggeriet Vestfyen politianmeldt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

15.398 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Nu åbner Danmarks nye pantfabrik

Online Avis Arkiv

Food Park har fokus på fremtidens fødevarer

Veganerforudsigelse holdt stik

Antallet af lokale varer er eksploderet hos AB Catering

Endnu et vinkup i København: Tyve vidste, hvad de skulle tage

Se billederne: 5.000 fødevarefolk på spil i Aalborg

Svaneke løfter omsætning med alkoholfri øl

Thise-direktøren om teknik: Jeg er meget overrasket

Nye kartoner, gamle farver

Carlsberg plages af nye anklager om korruption i Indien

Mavefornemmelsen sagde nej, da Mammen ville købe

Han har altid haft is i maven

Ny isfabrik laver ingen ens bøtter

Erhvervspark fortsætter knopskydning

1

Lidl standser salg af turbokyllinger

Esbjerg Street Food klar med åbningsdag

Mikroalger på vej ind i plantebøffen

Thise klar med splinterny plantedrik om få uger

Millionudgift: Bryghus udvider med 11 tanke

Arla dropper genmodificeret foder til køer

Nu skal der sættes strøm til fødevareindustrien

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlige spegepølser

Arla næsten klar med plantedrikke

1

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Se alle Medlemmernes egne nyheder

API muliggør udveksling af informationer mellem systemer

Lej lagerplads hos HCS i glostrup

70 års jubilæums konkurrence - FLUX

Specialbygget beboelse til 8 personer - Ilulissat, Grønland

Brd. Klee har pumper på lager til det danske vejr

Støbte gummikomponenter til medicinalindustrien

Ny kran i jeres virksomhed?

Styrk dit brand på DiaLabXpo 2020

Er du træt af vand i kælderen?

Heldet følger de velforberedte - også i automationsprojekter

Estimator søges for support til Intern Salg

Fokus på produktionsmetode

SMC giver kunderne ro på i 2020

HCS tilbyder opbevaring af pallegods i Glostrup

Strategi for din messe.

Mere end 250 udstillere er klar til FoodTech 2020

Hvad kendetegner en viking?

Kom til verdens første live demonstration af PALOMAT® AMR

Fugtresistent Cyanoacrylat Lim

Se hvorfor et kursus i Sikker Anhugning kan være en god ide

Intern sælger med lyst til at arbejde med kraner

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal rådgives?

Sådan får dine kasserede tekstiler ny nytteværdi

Teknologisk Institut ruster op på holdbarhed

Sådan implementerer du ISO 45001 standarden...

Send til en kollega

0.172