23948sdkhjf

TekniClean solgt til finsk koncern

Rengøring i fødevarebranchen med nye muskler
Vejle-virksomheden TekniClean, der har specialiseret sig i at levere rengøring til fødevarebranchen, er blevet købt af den finske koncern Solemo Oy.

Med opkøbet går den familieejede rengøringskoncern med flere end 14.000 medarbejdere og en årlig omsætning på mere end 300 millioner euro ind på det danske marked for rengøring og facility services, konstaterer TekniClean i en pressemeddelelse.

TekniClean blev etableret i 2003 og har siden da udviklet sig til at være Danmarks næststørste leverandør af food-rengøring, nævner virksomheden.

- I TekniClean vil vi gerne løfte vores position i markedet og udvikle selskabet. Med salget til Solemo Oy får vi tilført muskler, der gør det muligt at fastholde vores konkurrenceevne og tiltrække flere, nye og større kunder, ligesom vi på sigt vil kunne tilbyde et bredt sortiment af facility services, forklarer administrerende direktør Jane Frødstrup om salget.

Sammen med driftsdirektør Carsten Pedersen og alle medarbejdere fortsætter hun med samme ansvarsområder og opgaver i rengøringsvirksomheden, der bevarer TekniClean-brandet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078