23948sdkhjf

Stort messeprogram giver optimisme i Herning

FoodTech håber, at det øgede aktivitetsprogram trækker massevis af gæster til messen

- Vi er meget positive, og jeg er utrolig glad for, at vi er lykkedes med det her program.

Sådan siger John Dørr Jensen, som er MCH’s projektleder på næste uges FoodTech-messe i Herning

Han henviser til det omfattende aktivitetsprogram, der udspiller sig i messehallerne sideløbende med udstillingerne fra de mere end 300 udstillere.

- Tidligere var en messe i højere grad en udstilling med produkter, men vi har i dag en masse aktivitet på vores messe, og det er en en vej, de fleste af vores messer går. Aktiviteterne skal gerne tiltrække endnu flere gæster til messen og dermed sikre vores udstillere mere netværk og flere leads med hjem, siger John Dørr Jensen.

Vifte af aktiviteter
På årets FoodTech bydes der da også både på en bred vifte af tiltag, hvor International Food Contest og FoodTech Challenge er gengangere fra messen i 2016.

Derimod er Tech City et helt nyt messeområde, hvor det er tanken at lade viden, innovation og industri smelte sammen.

- Vi evaluerer altid vores messer, og det viser sig, at når man kommer på de her messer, så vil man efteruddannes og opgraderes. Det gør vi på TechCity, hvor der er mulighed for at se de nyeste innovative tiltag og høre stribevis af interessante indlæg, siger projektlederen, som også glæder sig over, at det er lykkedes at få en opfølgende EHEDG-konference med på messen i år.

Den konference er en miniudgave af den store europæiske kongres under FoodTech i 2016.

Ramme for festen
Helt overordnet er John Dørr Jensen godt tilfreds med de rammer, der venter messegæsterne i Herning 13.-15. november.

- Der kommer over 300 udstillere, vi er tæt på at have udsolgt, og vi glæder os rigtig meget til denne her messe, siger han og minder om, at effekten af en messe også handler om kemien og dialog mellem de mennesker, der deltager.

- Du kan sige, vi danner rammerne om festen, og så er det op til messegæsterne at få det bedste ud af det både som udstillere og som gæster, siger projektlederen og henviser til, at det er gennem mødet mellem mennesker, at der opstår værdi.

- Man kan læse en masse ved at kigge på internettet, men der sker noget helt andet, når man står overfor hinanden, og det er det, messen kan, siger John Dørr Jensen, der forventer mellem 8.000 og 10.000 gæster.

I 2016 var der 8.675 besøgende på FoodTech.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Beiers chokolader hårdt ramt af solen

Landmad.dk får comeback

Toms Gruppen mistede næsten 10 millioner

Sultne kinesere sender slagterier på overarbejde i påsken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Nyhedsbrev

Søstjerner kan blive næste ingrediens i fiskeolie-piller

Online Avis Arkiv

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Bryghus giver bærproducent store drømme

København lancerer ny, ambitiøs fødevarestrategi

Forkerte kerner endte i hvidkålssalat

Valsemøllen er på opkøbsjagt

Mille Food på vej med tre nye produkter

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Ugens grin: Utilfredsstillende indsats

Årets første danske jordbær på hylderne i dag

De mange solskinstimer i april har skudt gang i den danske jordbærsæson

Kartoffelimperium får ny mand i front

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Stryhns debuterer som øko-producent

Ny aftale på plads for slagteriet på Bornholm

Kølevirksomhed investerer millioner

Hov - der var gluten i glutenfri fisk

Nyt food cluster er en realitet

Crowdfunding: Halv million til Vilsund Blue på 21 minutter

Sildekrig: Fyn og Bornholm strides om ’Christiansø’

Sushi-kæde lukker for at redde havet

Mayonnaise ramt af skimmelvækst

Økologiske marker fylder snart lige så meget som Fyn

Ris med risiko for insekter

Appetit på yoghurt og ost trækker salget op

Kaffekædestifter køber investorer ud

FødevareBanken og Thise Mejeri slår pjalterne sammen

Øko-salg vokser i dobbelt tempo i Rema 1000

Delika ramt af metal i kylling

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se hvad Kärchers SGV dampsugere kan gøre for dig !

Hop op i HCS lastbilen og besøg BIO CITY

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny svingkran efter påske?

Key Account Manager, der brænder for løsningssalg, søges til gazelle virksomhed

Spændende foredrag og generalforsamling i Nordjysk FødevareErhverv

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en cloud-baseret løsning til ruteoptimering

User Management Component i Siemens TIA-portal V15

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du brug for en robust statisk glidestangsvægt?

Filterteknik A/S er blevet AAA-ratet

EOT Electronics of Tomorrow

Ara-El ApS: Finder Serie 67 relæer

Standarder og lovgivning – hvordan hænger det sammen?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

KJV og Flextek inviterer til EMO messe

Branchen samles i Odense den 7. juni

Flangekoblinger til forbrændingsmotorer

SERVI DORYL forhandles af Salicath ApS

KL Automatik bygger om

DesignSpark passerer 750.000 medlemmer

Netværks- og Energiseminar med virksomhedsbesøg

AB Jensen Maskinfabrik holder rejsegilde!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.178