23948sdkhjf

Stort messeprogram giver optimisme i Herning

FoodTech håber, at det øgede aktivitetsprogram trækker massevis af gæster til messen

- Vi er meget positive, og jeg er utrolig glad for, at vi er lykkedes med det her program.

Sådan siger John Dørr Jensen, som er MCH’s projektleder på næste uges FoodTech-messe i Herning

Han henviser til det omfattende aktivitetsprogram, der udspiller sig i messehallerne sideløbende med udstillingerne fra de mere end 300 udstillere.

- Tidligere var en messe i højere grad en udstilling med produkter, men vi har i dag en masse aktivitet på vores messe, og det er en en vej, de fleste af vores messer går. Aktiviteterne skal gerne tiltrække endnu flere gæster til messen og dermed sikre vores udstillere mere netværk og flere leads med hjem, siger John Dørr Jensen.

Vifte af aktiviteter
På årets FoodTech bydes der da også både på en bred vifte af tiltag, hvor International Food Contest og FoodTech Challenge er gengangere fra messen i 2016.

Derimod er Tech City et helt nyt messeområde, hvor det er tanken at lade viden, innovation og industri smelte sammen.

- Vi evaluerer altid vores messer, og det viser sig, at når man kommer på de her messer, så vil man efteruddannes og opgraderes. Det gør vi på TechCity, hvor der er mulighed for at se de nyeste innovative tiltag og høre stribevis af interessante indlæg, siger projektlederen, som også glæder sig over, at det er lykkedes at få en opfølgende EHEDG-konference med på messen i år.

Den konference er en miniudgave af den store europæiske kongres under FoodTech i 2016.

Ramme for festen
Helt overordnet er John Dørr Jensen godt tilfreds med de rammer, der venter messegæsterne i Herning 13.-15. november.

- Der kommer over 300 udstillere, vi er tæt på at have udsolgt, og vi glæder os rigtig meget til denne her messe, siger han og minder om, at effekten af en messe også handler om kemien og dialog mellem de mennesker, der deltager.

- Du kan sige, vi danner rammerne om festen, og så er det op til messegæsterne at få det bedste ud af det både som udstillere og som gæster, siger projektlederen og henviser til, at det er gennem mødet mellem mennesker, at der opstår værdi.

- Man kan læse en masse ved at kigge på internettet, men der sker noget helt andet, når man står overfor hinanden, og det er det, messen kan, siger John Dørr Jensen, der forventer mellem 8.000 og 10.000 gæster.

I 2016 var der 8.675 besøgende på FoodTech.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Kohberg kæmper stadig på bundlinjen

Tre år i træk uden overskud

Biltema klar med sit eget kaffemærke

Madværkstedets udstillere kan brillere i showkøkken

Så er Ole & Steen klar på Manhattan

Fødevaregrossister gik igen tilbage

Tronskifte i nordjysk ostekoncern

Nyhedsbrev

Slut med anmelderrost Aarhus-restaurant

Online Avis Arkiv

Fire mænd risikerer fængsel og millionbøde i hestekødskandale

Veganersalg steg 30 procent i Salling Group

Højer Pølser: Konkurrencen er ekstremt hård

Dansk ingredienskoncern er kåret til verdens mest bæredygtige

Fynbo Foods bruger 100 millioner kroner på nye linjer

Stor udvidelse af produktionen skal imødekomme stigende efterspørgsel

Adival mangler chokolade til landmænd

Lim: Carlsberg har lanceret sin verdensnyhed

Specialøl-specialist med nyt overskud

Vild konkursrekord i jubelåret 2018

Ugens grin: Sikkerhed fremfor alt

Det vælter ind med nyheder til Madværkstedet

Madiværksættere får chancen hos Irma

Otte projekter er med opløbet

Coop skifter kødbakkerne ud med genbrugsplast

- Det kan vi lære af Big Mac-sagen

Fødevarevirksomheder i Thy rotter sig sammen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Kokkelandsholdet skal have ny direktør

Bryggeri flytter og får udskænkning

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Hov - blåt plast i hakket grisekød

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Trykknap IP69K

Mød Fyns Kran Udstyr på Transport 2019! Du finder os på stand L9370

PKI Supply: 2018 var et år med succesfuld eksport og udvikling

GEMÜ for tredje gang kåret som "Verdens førende 2018"

Støbning af produkter i gummi (f.eks. i EPDM og Silikone)

Smurfit Kappa Better Planet Packaging Design Challenge

Stregkode system – fuld sporbarhed fra jpbc

Ara-el anbefaler FL søgelyset

Ses vi på Ehandelsdagen d. 7 februar?

Skanem Hobro ansætter ny prepress-medarbejder

Brug gummi ... rigtigt!

Dosering af væsker med Fluidwell

VIDEO: specielle HMPE løftestropper til at løfte fundamenter og broelementer

Ove Davidsen ny salgsingeniør hos Pilz Skandinavien

Gratis rapport til dig: Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Nyudviklet justerbart formatrør øger fleksibiliteten

Temperaturføler til indskruning

GEPIR – Stregkodernes gratis telefonbog

Bell hus fra KTR

KLA 700 checkvejer med stort vejeområde

Vi er klar til at certificere jer efter DS/ISO 45001:2018. Er I klar?

Lej eller køb en skole.

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab og selvangivelse

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.153