23948sdkhjf

Igen royalt besøg på FoodTech

Men denne gang klipper prinsen ikke snoren
Når den 12. udgave af FoodTech i næste uge bliver fyret af i MCH Messecenter Herning, bliver det igen med royalt besøg af H.K.H. Prins Joachim.

I modsætning til for to år siden, da prinsen stod for den officielle åbning, venter han denne gang med at besøge FoodTech indtil messens sidste dag. Torsdag lægger han vejen forbi og besøger nogle af udstillerne.

Han når næsten med garanti ikke dem allesammen, for der er 308 udstillere på en messe, som dermed har sikret FoodTech den største opbakning i over 10 år.

Den officielle åbning af FoodTech tirsdag morgen bliver klaret af Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, Lone Ryg Olsen, CEO i Danish Food Cluster, og Martin Merrild, formand for Landbrug og Fødevarer.

Under åbningen offentliggøres vinderen af innovationsprisen FoodTech Award, der overrækkes af Jens Adler-Nissen, formand for award-komitéen og professor i fødevareteknologi ved DTU.

Prisen gives til den mest innovative og perspektivrige nyhed, og forud for messen har alle udstillere haft mulighed for at indstille deres produktnyheder til en fagjury. I år er 59 produkter godkendt og syv nomineret til den prestigefyldte pris.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079