23948sdkhjf

Superslagteris placering afgøres snart

Danish Crown forventer at kunne sætte navn på, hvor koncernens nye, topmoderne slagteri skal placeres, om to måneder.
Der arbejdets på højtryk hos Danish Crown med at finde den optimale placering af koncernens nye topmoderne slagteri.

Placeringen skal også være på plads, før slagterikoncernen kan vurdere, om der er grundlag for et nyt superslagteri i Danmark:

- Danish Crown har sat 10 millioner kr. af til at vurdere, om vi skal bygge et nyt slagteri. Før vi kan komme i gang med den opgave, skal vi have en placering. Jeg forventer derfor, at DC Beef allerede om cirka to måneder kan melde ud til vores medarbejdere på slagterierne, til vores andelshavere og til kommunerne, hvor det nye slagteri eventuelt skal ligge, siger Lorenz Hansen, direktør i DC Beef, i Danish Crowns nyhedsbrev.

Mange faktorer i spil
De ni kommuner Kolding, Vejle, Esbjerg, Varde, Ringkøbing, Billund, Vejen, Herning og Ikast-Brande har givet slagterikoncernen en række data, som nu behandles.

- Vi taster alle oplysningerne fra kommunerne ind i et regneark, så vi kan sammenligne de forskellige tilbud. Det arbejde skal først til at begynde nu, forklarer Lorenz Hansen.

Overvejelserne kredser bl.a. om egnede grunde med gode tilkørselsforhold og god placering i forhold til naboer samt udgiftsniveauet i forhold til vand og spildevand i den enkelte kommune.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141