23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny chef for DTU Fødevareinstituttets ernæringsafdeling

Gitte Gross er ansat som ny afdelingschef i DTU Fødevareinstituttets Afdeling for Ernæring.
Pr. 1. maj er Gitte Gross ny afdelingschef i DTU Fødevareinstituttets Afdeling for Ernæring. Hun kommer fra en stilling som leder af Nationalt Videncenter for Fødevarer og Sundhed, Viffos. Siden 2007 har hun siddet i DTU Fødevareinstituttets advisory board siden 2007.

- Ernæringsafdelingen producerer helt central viden for at kunne fremme sunde kostvaner og forebygge de livsstilssygdomme, som alt for mange mennesker lider af. Jeg har fulgt DTU Fødevareinstituttets arbejde i mange år og glæder mig over at have fået mulighed for at bidrage til det vigtige arbejde, siger den nyudnævnte afdelingschef Gitte Gross.

Gitte Gross er uddannet bromatolog og har efteruddannet sig inden for blandt andet kommunikation og ledelse. Hun har ofte markeret sig i den offentlige fødevaredebat og modtog i 2001 FLIK's hæderspris for sin indsats inden for fødevarekommunikation. FLIK er Foreningen af Levnedsmiddelkandidater og Ingeniører i Danmark.

DTU Fødevareinstituttets Afdeling for Ernæring står for den nationale overvågning af danskernes kostvaner og den nationale fødevaredatabank, som afdelingen vedligeholder med oplysninger om danske fødevarers indhold af næringsstoffer. Næringsstofoplysningerne bruges blandt andet i fødevareindustrien til at udarbejde næringsstofdeklarationer. Afdelingen forsker også i de faktorer, der kan påvirke forskellige befolkningsgruppers kostvalg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078