23948sdkhjf

Unitstaal i succesfuldt turnaround

Den østjyske virksomhed har i de sidste 1½ år gennemgået store forandringer for at tilpasse virksomheden de nye vilkår, som opstod i kølvandet på finanskrisen.
Foreløbig er underskuddet fra 2009 hos Unitstaal, der leverer løsninger til procesindustrien og laver montager og service på kundernes anlæg, vendt til et plus på 0,5 mio. kr. for året 2010.

Virksomheden har dels gennemført en kapacitetstilpasning, der svarer til det lavere niveau i opgaver fra industrien, og dels er der satset på at udvikle nye kompetencer, som man tilbyder kunderne fremover.

- Det er en stålfast målsætning, at Unitstaal vil tjene penge til kunderne - vel at mærke ude hos kunderne. Unitstaal tilbyder forbedrede procesløsninger, herunder energioptimeringer, der forøger såvel produktionseffektivitet og lønsomhed, fortæller administrerende direktør Ingolf Møller.

Tror på godt 2011
Endvidere har virksomheden benyttet krisen til at opdatere hele medarbejderstaben med kurser i de nyeste teknologier indenfor procesdrift og servicering af produktionsanlæg.

- Pilen peger virkelig opad nu. Hos Unitstaal mærker vi tydeligt, at alle samarbejdspartnere har øget efterspørgslen efter lønsomme løsninger og ydelser. Især derfor har vi en klippefast tro på et fortsat godt 2011, siger Ingolf Møller.

Unitstaal har ca. 75 % af omsætningen til fødevareindustrien, mens resten kommer fra andre procesindustrier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093