23948sdkhjf

Det skrider fremad for Copenhagen Markets

Det kommende fødevaremarked i Høje Tåstrup har udlejet 21.000 kvadratmeter.
Copenhagen Markets er nu klar til at tage hul på opførelsen af det, der bliver Nordeuropas største distributionscenter for fødevarer og blomster. Høje Taastrup Kommune har nu givet den endelige tilladelse til det 90.000 kvadratmeter store byggeri. Det oplyser Copenhagen Markets på sin hjemmeside.

Samtidig har man i samarbejde med KPMG Corporate Finance screenet det danske og udenlandske investormarked for potentielle investorer og har været i dialog med flere interesserede.

- Vi er nu i en fase, hvor vi har taget hul på egentlige forhandlinger med investorer med det mål at sikre finansiering til at påbegynde opførelsen af Copenhagen Markets i år, siger direktør Torben Flinch, Copenhagen Markets.

Lejekontrakter på 21.000 kvadratmeter
Også på udlejningsfronten skrider der fremad. Copenhagen Markets har indgået lejekontrakt om udlejning af 21.000 kvadratmeter – og yderligere 10.000 kvadratmeter er tæt på.

Herudover har flere potentielle lejere tilsammen reserveret arealer svarende til yderligere 15.000 kvadratmeter. I øjeblikket forhandles der med disse virksomheder om at konvertere deres arealreservationer til lejekontrakter. Endelig er Copenhagen Markets i dialog med flere interesserede virksomheder inden for kød, mejeri og specialiteter om at tegne lejekontrakter.

- Vi er nu godt på vej til at få udlejet en betydelig del af arealet, inden vi sætter gang i byggeriet inden næste vinter, siger direktør Torben Flinch.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094