23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ melder alt udsolgt

"Den fejl gør vi ikke igen"
Fjerkræproducenten Gråsten Fjerkræ slagtede onsdag eftermiddag årets sidste and - og kan samtidig melde alt udsolgt af både ferske frilandsænder, økologiske ænder, gæs og kalkuner.

-Vi har haft en forrygende december og har oplevet en salgsstigning på mellem 17 og 18 procent i forhold til i fjor. Vi kunne have nået det dobbelte, hvis vi i august ikke havde fejlvurderet efterspørgslen på økologiske ænder. Vi fik desværre sat gang i for lille en produktion, men den fejl gør vi ikke igen, siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen.

Han konstaterer, at salget af fjerkræ til jul undergår en generel ændring: I år har Gråsten Fjerkræ oplevet en stigning på 80 procent i salget af confiteret andelår og andebryst. Det er udskæringer, som er serveringsklar efter 15 minutter i ovnen.

-For at følge med efterspørgslen har vi i år måttet øge bemandingen i vores udskæringsafdeling. Vi oplever nemlig, at forbrugerne gerne vil have fjerkræ, men det skal være let og hurtigt at tilberede sammenlignet med en hel and eller gås, fortæller Gunder Jensen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079