23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Brødrene Hartmann A/S
Jørn Mørkeberg Nielsen, administrerende direktør i Sonion A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

DI Handel
Branchefællesskabet for handelsvirksomheder i DI, DI Handel, har i forlængelse af generalforsamlingen konstitueret bestyrelsen med administrerende direktør Christian B. Lund, Sanistål A/S som formand og administrerende direktør Lars Hansen, Stark, som næstformand

Samtidig blev HR Manager Berit Jebjerg, Q8, direktør Jens Andersen, Solar Danmark A/S, administrerende direktør Lars Fournais, Saint-Gobain Distribution Denmark og direktør Ib Haahr, Bluepack A/S genvalgt til bestyrelsen.

Diageo Denmark A/S
Peder Skjalm Lissner er udtrådt af bestyrelsen. Martin Henrik Wagner er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

DTU Fødevareinstituttet
Jakob Neimann er blevet udnævnt til platform manager i DTU Fødevareinstituttet, hvor han skal lede en platform for forskning og innovation kaldet Inspire.

Norgren A/S
Mark Wrigley, Storbritannien, er udtrådt af bestyrelsen. Kelvin William John Austin, Storbritannien, er indtrådt som formand.

Norgren leverer standardiserede produkt- og systemløsninger inden for pneumatik og procesautomation.

Royal Unibrew A/S
Walther Thygesen, administrerende direktør i Thrane & Thrane A/S, er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Tommy Pedersen, administrerende direktør i Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab, er udtrådt af bestyrelsen.

Sodexo A/S
Lars Henning Furu og Michael Wulff er begge udtrådt af bestyrelsen. Katarina Hulteberg, Sverige og Marc Roland, Frankrig, er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Sodexo leverer blandt andet mad til personalerestauranter hos større og mindre virksomheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079