23948sdkhjf

Direktør har forladt Løgismose Meyers

Det blev for stort og for indviklet

31. december havde Steen Aalund Olsen sidste arbejdsdag hos Løgismose Meyers. Han startede hos Løgismose for 29 år siden og blev sidenhen direktør og medejer. Han blev ligeledes direktør og aktionær i fusionen med Meyers, men nu er det altså slut. Det skriver Fyens.dk.

- Jeg ville gerne tilbage til noget mindre med færre systemer, hvor vi er tættere på hinanden. Det giver mig større værdi som menneske. Jeg har ikke noget imod, at noget er stort, jeg trives bare bedst i noget mindre. Jeg kan godt lide, at når vi tager nogle beslutninger, så sker der noget hurtigt. Sådan har de fleste det, men jo større virksomheden bliver, jo mere komplekse bliver processerne, og så må man give afkald på hurtigheden, siger Steen Aalund Olsen til Fyens.dk.

Størstedelen af aktierne i Løgismose Meyer Group blev i 2015 solgt til den britiske kapitalfond IK Investment Partners. Og det sammen med fusionen af de to oprindelige selskaber var noget af en omvæltning for Steen Aalund Olsen. Han lægger ikke skjul på at de nye ejere indførte en ny struktur som på mange måder var indviklet.

- Selvfølgelig skal man have nogle systemer, der giver et økonomisk overblik, men man skal vælge dem ud fra virksomhedens situation. Vi havde mange små, selvstændige forretningsenheder, hvor det var en kæmpeopgave at leve op til det nye ERP-system. Pludselig havde eddikebryggeren ikke tid til at lave eddike, fordi han skulle indberette alt muligt, som han slet ikke kunne se nogen nytte i. Indførelsen af ERP-systemet var hårdt for medarbejderne, jeg talte længe med mange medarbejdere, som var blevet trætte af deres job på grund af det system. Man stak ikke fingeren i jorden, før man traf beslutningen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187