23948sdkhjf

Sønderjysk burgerbolle-fabrik fodrer Jagger

Kæden får lavet en stribe ingredienser hos "sig selv"
Burgerkæden Jagger Fast Food - med seks restauranter i København og én i Odense - producerer mange af sine ingredienser på kædens "burgerbolle-fabrik" i Sønderborg. Et eksternt køkken, der også laver både pulled pork, relish, barbecuesauce og ketchup til de syv burgeradresser.

Det skriver JydskeVestkysten.

- Alene i 2018 blev det til 600.000 burgerboller. I starten lavede vi bare dejen, som blev frosset ned og transporteret til København, hvor burgerbollerne blev bagt. Men vi har ikke længere plads derovre til sådan en produktion, siger Jakob Oubæk, leder af burgerbolle-fabrikken, til avisen.

Han ejer Jagger Fast Food sammen med sin tvillingebror, Rasmus Oubæk, og kompagnonen Christian Brandt. Den første restaurant i kæden åbnede de i 2016.

Den alternative placering af produktionen i Jylland skyldes, at Jakob Oubæk bor i nærheden af Sønderborg, hvor tvillingebrødrene havde tomme og velegnede lokaler:

I 2015 brugte brødrene over fem millioner kroner på at åbne en restaurant i Sønderborg, men den måtte lukke efter et halvt års tid - og med en lang lejekontrakt, de ikke uden videre kunne komme ud af, besluttede de at bruge lokalerne til fremstilling af Jagger Fast Foods ingredienser, nævner JydskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203