23948sdkhjf

Efter mejerifusion: Nu er medarbejdere fyret

Arla har ryddet op i laget lige under topledelsen
Efter at de to Arla-mejerier Holstebro Flødeost og Holstebro Smør fusionerede i slutningen af sidste år, har der været en større leder-rokade i Arla-koncernen, hvor mejeri-direktører i både Holstebro og andre byer er blevet flyttet eller afskediget.

Og i går ramte fusionens konsekvenser så også en stribe chefer og specialfunktioner lige under topledelsen, skriver Dagbladet Holstebro-Struer

- Ledergruppen er nu færdig med at kigge på de dobbeltfunktioner, der er mellem de to mejerier, og det har ført til afskedigelse af i alt ni medarbejdere i Holstebro, fortæller Arlas pressechef, Åse Andersson, til dagbladet.

Begge de daværende direktører på de to mejerier har forladt Holstebro i forbindelse med sammensmeltningen: Mejeridirektør på Holstebro Smør Klaus Jeppesen er rykket til Taulov Mejeri, og Claus Nielsen, der var mejeridirektør på Holstebro Flødeost, er blevet direktør på Arlas mejeri i Esbjerg. Den nye mejeridirektør på Holstebro Mejeri er Jørgen Greve, der kom fra en lederstilling på Taulov Mejeri.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093